Άκου αποτυχημένε πρώην δήμαρχε Φιλίππων Λάζαρε Τσαταλμπασίδη…


Διάβασα μια ανάρτηση του αποτυχημένου κατά γενική ομολογία πρώην δημάρχου Φιλίππων Λάζαρου Τσαταλμπασίδη, ο οποίος επιτέθηκε στον Μακάριο Λαζαρίδη, ο οποίος συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ενήμερος» είπε το αυτονόητο. Ότι δηλαδή όποιο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας είναι απέναντι στον Χρήστο Μέτιο είναι ουσιαστικά απέναντι στην απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Το αυτονόητο δηλαδή είπε ο Λαζαρίδης.
Τι έγραψε, λοιπόν, ο πολιτικός ογκόλιθος Τσαταλμπασίδης:
«Τόσο τον κ. Μακάριο Λαζαρίδη όσο και τον κ. Χρήστο Μέτιο δεν θα τους γνώριζε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους αν δεν υπήρχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οφείλουν και οι δυο την πολιτική τους επιβίωση στον Πρωθυπουργό, οπότε λογικό είναι να επικαλούνται το όνομα του για να εξασφαλίσουν την πολιτική τους παρουσία. Καλό είναι όμως να μη θέτουν εκβιαστικά διλήμματα τόσο στους πολίτες όσο και στα στελέχη, άλλωστε πρέπει να μην ξεχνούν ότι απέναντι στην κοινωνία δεν έχουν μόνο δικαιώματα, έχουν και υποχρεώσεις.

Υ.Γ.
Προς αποκατάσταση τις πραγματικότητας οποίος πάει απέναντι στον Μέτιο, απλά πάει απέναντι στον Μέτιο και όχι απέναντι στον Μητσοτάκη».
Κατ’ αρχάς Λάζαρε ποιος σου είπε εσένα ότι και ο Λαζαρίδης και ο Μέτιος είχαν κάποια σκορδοκαΐλα για να τους μάθει ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους. Αν δεν κάνω λάθος, που δεν κάνω, και οι δυο είχαν πριν γίνουν βουλευτής και περιφερειάρχης μια αξιόλογη επαγγελματική πορεία. Επομένως αυτό που γράφεις ή σε έβαλαν κάποιοι να γράψεις είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Κατά δεύτερον Λάζαρε. Ο Λαζαρίδης, που έξι χρόνια τώρα όλοι σας τον κυνηγάτε λες και η απόφασή του να έρθει να πολιτευτεί και να ζητήσει την ψήφο των συμπολιτών του ήταν κάτι κακό, κατάφερε σε τρεις εκλογές αναμετρήσεις να εκλεγεί βουλευτής.
Εσύ, που θεωρείς τον εαυτό σου μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο, κατέβηκες μια φορά – το 2015 αν δεν κάνω λάθος – υποψήφιος βουλευτής και παρ’ ολίγον να μη βρεις καν την ψήφο σου. Οι πολίτες σε κατέταξαν στην τελευταία θέση μεταξύ των ανδρών υποψηφίων στέλνοντάς σε στα αζήτητα της πολιτικής. Εκεί που θα παραμείνεις φυσικά και στις 8 Οκτωβρίου, καθώς οι πολίτες δεν ξεχνάνε πόσο αποτυχημένος δήμαρχος υπήρξες.
ΥΓ. Επειδή μας το παίζεις και πολύ δεξιός μπορείς να μας πεις τι δουλειά είχες στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου που στηρίζεται από τον Βαγγέλη Παππά, που υβρίζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί τον Μητσοτάκη;
‘Όπως φυσικά τι δουλειά είχαν μαζί σου ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Μπάμπης Δράκος και ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης. Αλλά γι ́ αυτά δεν έχει να μας πει φυσικά κάτι έξυπνο.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα