Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ. “Ντροπή σας κύριε Παπαφιλίππου!”

Από το γραφείο τύπου της ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας της Ν.Δ εκδόθηκε η ακόλο9υθη ανακοίνωση σχετικά με το επεισόδιο που έλαβε χώρα την Παρασκευή στον πεζόδρομο της Μεγάλου Αλεξάνδρου μεταξύ του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Παπαφιλίππου και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας Γιώργου Γραμμένου.

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Καβάλας αναφέρει τα εξής: «Κύριε Παπαφιλίππου, είναι γνωστό ότι η κυβέρνησή σας έδωσε τη Μακεδονική ταυτότητα, τη Μακεδονική γλώσσα και την ονομασία Μακεδονία στα γειτονικά Σκόπια. Αυτό που δεν ήταν γνωστό μέχρι τώρα είναι ότι ένας «Μακεδόνας» σαν εσάς, με καταγωγή από τη Θάσο, γη Μακεδονίας, μπορεί να υπερασπίζεται τόσο ξεδιάντροπα και χωρίς καμία αίσθηση του τι πράττει, το εθνικό ξεπούλημα της Συμφωνίας των Πρεσπών. Μας το κάνατε γνωστό όταν είχατε το θράσος να επιτεθείτε απρόκλητα, με τη καθεστωτική νοοτροπία που βλέπουμε να έχετε αναπτύξει όλοι οι «Αριστεροί», στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, κ. Γιώργο Γραμμένο, ο οποίος έκανε το προφανές: υπερασπίστηκε την ελληνικότητα της Μακεδονίας, έναντι της κρατικής τηλεόρασης που εκτρέφετε εσείς και η κυβέρνησή σας, όταν ανερυθρίαστα αποκάλεσαν Μακεδονική την ομάδα των Σκοπίων σε αγώνα χάντμπωλ. Δηλαδή ο κ. Γραμμένος δέχθηκε δημόσια επίθεση από εσάς γιατί έκανε ό,τι θα έκανε κάθε Έλληνας και κάθε Μακεδόνας. Υπερασπίστηκε την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Μία λέξη μόνο, κύριε Παπαφιλίππου: Ντροπή! Κι ένα ερώτημα: Πόσο πιο χαμηλά μπορείτε να πέσετε για να περισώσετε μία κυβέρνηση που μετρά μέρες στην εξουσία; Και μια απορία: Για πόσο ακόμη είναι υποχρεωμένοι οι Καβαλιώτες να ανεχθούν τη καθεστωτική νοοτροπία με την οποία τους αντιμετωπίζετε; Ξεδιάντροπα καθεστωτική αριστερίζουσα νοοτροπία».

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα