Αναμένεται εκρηκτικό κλίμα σε όλη την προεκλογική περίοδο από την πλευρά της παράταξης του Μάκη Παπαδόπουλου

Μακρά και μέσα σε ιδιαίτερα εκρηκτικό κλίμα αναμένεται να είναι η προεκλογική περίοδος των προσεχών δημοτικών εκλογών στον Δήμο Καβάλας τουλάχιστον από την πλευρά της δημοτικής παράταξης Καβάλα ο Τόπος της Ζωής μας. Αυτό διαφάνηκε ύστερα από τις δηλώσεις του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Κώστα Μπουμπούνα ο οποίος καταφέρθηκε κατά της σημερινής δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς.
Όπως δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Seven News «Η διοίκηση της κυρίας Τσανάκα καταστρέφει τον τόπο, μιλάμε για πέντε χρόνια καταστροφής ανυπαρξίας και ανικανότητας, πέραν αυτών η κυρία Τσανάκα έχει ένα χαρακτήρα λίγο εκδικητικό και εμένα προσπάθησε πολλές φορές να με βλάψει στις δουλειές μου, βλέποντας αυτή την ανίκανη διοίκηση ήρθε η ώρα να αναλάβει κάποιος που θέλει και μπορεί διότι για να μπορέσεις να κάνεις κάτι κατ’ αρχάς πρέπει να θέλει και η διοίκηση της κυρίας Τσανάκα δεν θέλει και προφανώς δεν θέλει η ίδια…. Θα έπρεπε τουλάχιστον να βελτιώσει τον τρόπο ζωής και την καθημερινότητα των πολιτών της Καβάλας, ο Δήμος Καβάλας δεν έχει Σχέδιο Πόλης και θα πρέπει κάποια στιγμή να ολοκληρωθεί, πρέπει να μπούνε σε μία τάξη όλες οι υπηρεσίες και να μην χρειάζεται η Πολεοδομία 15 μήνες για να εκδώσει μία άδεια, δεν μπορεί ένας μηχανικός να χρειάζεται τρεις μήνες για να ετοιμάσει μία άδεια και ένας ελεγκτής να χρειάζεται 15 μήνες για να την ελέγξει… στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την εικόνα της Καβάλας, θα φέρουμε έργα που δεν είναι δύσκολο να κάνεις έργα και δεν υπάρχει καμία γραφειοκρατία απλώς πρέπει να υπάρχει κάποιος για να τρέχει αυτά τα θέματα, όταν δεν κινείται μία υπηρεσία είναι επόμενο το έργο να απενταχθεί…. Προσωπικό υπάρχει αλλά υπάρχει πρόβλημα ηγεσίας…».

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα