Απάντηση Εριφυλλίδη στα ψέματα Σιμιτσή-Όσο και να προσπαθήσει ο κ. Σιμιτσής, δεν θα μπορέσει ποτέ να κατατάξει τον εαυτό του στους πετυχημένους Δημάρχους των 100 χρόνων της ιστορίας του Δήμου μας

Είναι πάγια τακτική του κ. Σιμιτσή να απαντά σε όσους του ασκούν κριτική με αστειάκια, εξυπνακισμούς και ψέματα.
Την ανακοίνωσή μου (που συνοδεύθηκε με τις 111 θέσεις, όπου φυτεύτηκαν στα 6,5 πρώτα χρόνια των θητειών μου 30.809 δέντρα και θάμνοι) ακολούθησε η απάντησή του που επιβεβαιώνει τη θέση μου, ότι δηλαδή φύτεψε στα 8 χρόνια της θητείας του μερικές εκατοντάδες μόνον δέντρα. Τόσα είναι στην Ερυθρού Σταυρού, στη Βενιζέλου και στο Τελωνείο (άσχετα με το γεγονός ότι στην ουσία πρόκειται για αντικαταστάσεις προϋπαρχόντων δέντρων).
Είναι τεράστιο ψέμα ότι έκοψα δέντρα στο Ταχυδρομείο και στο ΙΚΑ. Απεναντίας, έγινε πλήρης δενδροφύτευση στις θέσεις αυτές.
Είναι τεράστιο ψέμα ότι έκαψα τα 200 πεύκα (και όχι τα 100, όπως αναφέρει) στον Μπάτη, που φύτεψε η οικογένεια Μισιριάν στη μνήμη του Σ. Τσιμίνο. Τα δέντρα τα φύτεψα εγώ και τα έκαψε πρώην «σύντροφος» και ομοϊδεάτης του για δικούς του λόγους.
Όσο και να προσπαθήσει ο κ. Σιμιτσής, δεν θα μπορέσει ποτέ να κατατάξει τον εαυτό του στους πετυχημένους Δημάρχους των 100 χρόνων της ιστορίας του Δήμου μας.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα