Απομακρύνει και τον Χρήστο Γάκη ο Μέτιος. Είναι πρόβλημα να θέλει ένα υποψήφιος περιφερειάρχη σαν το Μέτιο η ΝΔ μαζί με τους Αντωνιάδη και Ιωσηφίδη

Διαβάσα σε τοπική εφημερίδα της Καβάλας ότι ο Χρίστος Μέτιος πέρα από την οριστική ρήξη με τον Θόδωρο Μαρκόπουλο, δεν υπολογίζει ούτε τον Χρήστο Γάκη στο ψηφοδέλτιο του.
Το γεγονός ότι ο Χρήστος Γάκης ξεμπρόστιασε τον Μέτιο στην υπόθεση με την γέφυρα που κατέρρευσε στον Ίασμο Κομοτηνής και την παράνομη απευθείας ανάθεση που προσπάθησε να κάνει ο περιφερειάρχης σχετικά με την γέφυρα αυτή (η οποία κρίθηκε παράνομη και μάλιστα ο φάκελος για την υπόθεση έχει σταλεί από τον νομικό σύμβουλο του κράτους στον εισαγγελέα) δεν άρεσε καθόλου στον Χρίστο Μετιο.
Είναι γεγονός ότι δεν αρέσει καθόλου στον Μετιο να περνούν δημοσιότητα οι παρανομίες του, γι αυτό και έχει δυσαρεστηθεί με τον Χρήστο Γάκη.
Εξάλλου πέρα από την απευθείας ανάθεση για την γέφυρα στον Ίασμο Κομοτηνής, η οποία ήδη πήρε τον δρόμο για την εισαγγελία, ήδη ο Εισαγγελέας Ροδόπης διενεργεί έρευνα σε βάρος της Περιφέρειας, για απώλεια εκατομμυρίων ευρώ στο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών. Ήδη έχουν κληθεί από την εισαγγελία Ροδόπης ως ύποπτοι τελεστής αξιόποινων πράξεων οι Κώστας Αντωνιάδης και Αλέκος Ιωσηφίδης (οι κολλητοί του Μέτιου στην Καβάλα).
Να μην θυμηθούμε τα σκάνδαλα στην « Έργοανάπτυξη Α.Ε», όπου ήδη η υπόθεση υπεξαίρεσης έχει σταλεί στον τακτικό ανακριτή, ενώ σε λίγες ημέρες αναμένετε το πόρισμα για μια ακόμη ποινική υπόθεση την οποία θα σας γνωστοποιήσουμε μόλις έχουμε νεότερα.
Τώρα αν η ΝΔ στηρίξει τον κ. Μέτιο των παρανόμων απευθείας αναθέσεων και τους “εξαίρετους” φίλους του, που ερευνώνται από την εισαγγελία για σωρεία ποινικών αδικημάτων, και δεν προβεί στην επιλογή ενός προσώπου το οποίο θα ακολουθεί την διαφάνεια και την αξιοκρατία στην δημόσια διοίκηση και στην δημόσια ζωή του τόπου μας, το πρόβλημα σίγουρα θα το έχει η ΝΔ.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα