400.000 ευρώ φέσι έβαλε στην ΑΝΕΘ ο δήμος Θάσου

Please select a featured image for your post

Θέλει να αποδράσει από τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί στον δήμο του και οραματίζεται μεγαλεία με μαρμάρινα θέατρα όπως πριν από μερικά χρόνια έβλεπε αεροδρόμια με διεθνείς ανταποκρίσεις. Η πραγματικότητα όμως είναι σκληρή και ακούει μόνο στους κανόνες της οικονομίας και της πολιτικής διαχείριση των θεμάτων σε έναν δήμο όπως είναι αυτός της Θάσου. Ο δήμαρχος Κώστας Χατζηεμμανουήλ αντί να πληρώσει το χρέος του προς την ναυτιλιακή εταιρεία ΑΝΕΘ για την μεταφορά των φορτηγών με τα σκουπίδια από το νησί στην Κεραμωτή που αγγίζει τις 400.000 ευρώ και κινδυνεύει να χάσει αυτή την ανοχή της εταιρείας μοιράσει χρήματα σε ημετέρους όπως έχω γράψει και παλιότερα αλλά όπως και χθες ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Ξώγνος κατήγγειλε με τη δημοσιοποίηση εντάλματος πληρωμής συγκεκριμένου συγγενικού προσώπου του αντιδημάρχου οικονομικών του κ. Παφλαδέλη.
Κάθε μήνα και επί δύο χρόνια συγγενικό πρόσωπο του αντιδημάρχου αμείβεται μικτά με 2.000 ευρώ και στην ερώτηση του κ. Ξώγνου για ποια εργασία αλλά και με ποίον τρόπο επελέγη ο κ. Παφλαδέλης περί άλλων τυρβάζει.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα