Δεν ανησυχεί η παράταξη Αναστασιάδη από πιθανή διαδοχή του Βασίλη Ξουλόγη στις επόμενες εκλογές από Τιμοσίδη ή Νεστορίδη

Το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές ο Βασίλης Ξουλόγης αλλά να υπάρξει διάδοχη κατάσταση στην παράταξή του επεξεργάζεται η δημοτική παράταξη του σημερινού δημάρχου Παγγαίου Φίλιππου Αναστασιάδη. Τα ονόματα που φέρονται να έχουν τεθεί στο τραπέζι των συζητήσεων είναι αυτό του πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Παγγαίου Γρηγόρη Τιμοσίδη και του δημοσιογράφου Παναγιώτη Νεστορίδη. Σχολιάζοντας τα παραπάνω χθες το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό Seven News ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παγγαίου κ. Γάκης επισήμανε ότι «εμάς μας ενδιαφέρει το δικό μας έργο και οι εκλογές δεν προσδιορίζονται από τους αντιπάλους αλλά ο κόσμος κρίνει το έργο αυτών που διοικούν, εμείς δεν ανησυχούμε εάν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε μέχρι το τέλος αυτής της διαδρομής, κανένα πρόσωπο δεν μας ανησυχεί αλλά βέβαια ανάλογα με το πρόσωπο που θα επιλεγεί θα κριθεί και η δική μας στάση, ο κ. Νεστορίδης απουσιάζει πάρα πολύ καιρό από την περιοχή μας ενώ ο κ. Τιμοσίδης δοκιμάστηκε στην προηγούμενη διοίκηση και αποτελεί μια συνέχεια της πολιτικής που ακολουθεί και ο κ. Ξουλόγης…. Η δική μας επιδίωξη για τις επόμενες εκλογές είναι να κινηθούμε όπως και την προηγούμενη φορά, αν μας δώσει την στήριξή της η Νέα Δημοκρατία θα είναι καλοδεχούμενη αφού οι περισσότεροι από εμάς προερχόμαστε από αυτόν τον χώρο….».
Αναφερόμενος ο κ. Γάκης στην αξιοποίηση του κτιρίου της πρώην Λέσχης Αξιωματικών Ελευθερούπολης μετά την συμφωνία που υπογράφτηκε με το υπουργείο Άμυνας για ενοικίαση διάρκειας 25 ετών με δικαίωμα ανανέωσης άλλων 25 ετών με ετήσιο ενοίκιο 15.000 ευρώ, τόνισε ότι «Για εμάς ήταν αναγκαίο να γίνει αυτό διότι πρόκειται για ένα κτίριο μέσα στο κέντρο της πόλης και επιδίωξή μας ήταν να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερα η αξιοποίηση του κτιρίου διαφορετικά θα ρήμαζε και θα έδινε μια άσχημη εικόνα για την ίδια την πόλη, δεν είναι παραχώρηση είναι μια ενοικίαση και αποτελούσε για εμάς μια προσδοκία που επιδιώξαμε εξ αρχής….».

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα