Έβαλε τα γυαλιά ο Παύλος Γεωργιάδης στον Δημήτρη Παπουτσή- Έφυγε από το ΚΙΝ.ΑΛ

Από άλλον περίμενα να αποχωρήσει από το ΚΙΝ.ΑΛ που έκοβε φλέβες για τον Βενιζέλο τον Δημήτρη Παπουτσή και άλλο έκανε την έκπληξη και είναι προς τιμήν του διότι με την εισήγηση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ μπήκε στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο. Η σημερινή ανακοίνωση του Παύλου Γεωργιάδη ότι αποχωρεί από τις τάξεις του ΚΙΝ.ΑΛ εκθέτει τον Δημήτρη Παπουτσή που προτίμησε να μείνει στο κόμμα παρά να ακολουθήσει τον πολιτικό του μέντορα.
Συγκεκριμένα ο Παύλος Γεωργιάδης στην ανακοίνωση του αναφέρει.
“« Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες,
Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην ένοιωσε τουλάχιστον έκπληξη για την προσωπική επιλογή της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ και τον χρόνο που αυτή έγινε.

Η «αποστράτευση» Βενιζέλου σηματοδοτεί αλλαγή πολιτικής και προσέγγιση με ό,τι απορρίπτει η μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.

Προφανώς και η απόφασή της αυτή δεν συμβαδίζει με την κοινή μας προσπάθεια για την επιστροφή του Κινήματος στην κανονικότητα.

Και ούτε, φυσικά, δημιουργεί προσδοκίες ανάδειξής του σε κυρίαρχη δύναμη ικανή να βγάλει τον πολύπαθο τόπο μας από τα αδιέξοδά του.

Επειδή είμαστε οι επιλογές μας, η δική μου συνεισφορά σταματάει κάπου εδώ.

Καλή δύναμη και καλή τύχη σε όσους συνεχίζουν.»

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα