Η γραμματέας της ΝΟΔΕ Καβάλας Στέλλα Παπαδοπούλου στο ψηφοδέλτιο Τοψίδη Την αναστολή της κομματικής της ιδιότητας ζητάει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Παραβλέποντας ακόμη και το ενδεχόμενο της διαγραφής της από το κόμμα η Στέλλα Παπαδοπούλου αποφάσισε να συμμετάσχει στις περιφερειακές εκλογές ΑΜΘ με το ψηφοδέλτιο του υποψήφιου περιφερειάρχη Χριστόδουλου Τοψίδη και όχι με εκείνο του Χρίστου Μέτιου που έχει και το επίσημο χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας. Το γεγονός ότι η Στέλλα Παπαδοπούλου είναι και γραμματέας της ΝΟΔΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα και όπως φαίνεται δέχτηκε αρκετές πιέσεις για να μην πάρει την συγκεκριμένη απόφαση.
Πάντως η απόφασή της να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του κ. Τοψίδη αποτελεί ένα ακόμη στοιχείο ότι σε επίπεδο περιφερειακών εκλογών η Νέα Δημοκρατία δεν είναι διχασμένη μόνο σε επίπεδο εκλογικού σώματος αλλά και κομματικών στελεχών και οργάνων.
Όπως δήλωσε η ίδια χθες το πρωί μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Seven News «ήταν όντως μια δύσκολη απόφαση, όχι μόνο γιατί υπάρχει το επίσημο χρίσμα του κόμματος, δεν μ’ αρέσει ο διχασμός και αυτό το ότι υπάρχουν αυτή την στιγμή δύο συνδυασμοί από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας πραγματικά με ενοχλεί, μίλησα πολλές φορές με τον κ. Τοψίδη για πολλά πράγματα και διαπίστωσα ότι είναι ένας άνθρωπος που με ενέπνευσε κι εμένα να βοηθήσω όσο μπορώ για να υλοποιηθεί αυτό το όραμα που έχει για την περιφέρειά μας…… όλα δείχνουν ότι ο κ. Τοψίδης εάν καταφέρει να εκλεγεί περιφερειάρχης θα χρησιμοποιήσει όλο αυτό το μπανγκράουντ που έχει για το καλό της περιοχής μας…… εγώ είμαι πάντα Νέα Δημοκρατία και θα παραμείνω έτσι σε όλη μου την ζωή εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, έχω δώσει τους αγώνες μου, έχω βάλει κι εγώ το λιθαράκι μου για να κρατηθεί η Νέα Δημοκρατία ζωντανή και όρθια σε δύσκολες εποχές, σέβομαι απόλυτα τα κομματικά όργανα και τον αρχηγό του κόμματος, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να κερδίσουμε και τις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές αλλά στην περίπτωση των περιφερειακών εκλογών προτίμησα να κάνω αυτό που νομίζω εγώ ότι είναι καλό για τον τόπο μου…… δεν παραιτούμε από την θέση μου στην ΝΟΔΕ Καβάλας αλλά θα σεβαστώ κάθε απόφαση που μπορεί να πάρει το κέντρο…..».
Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος
Αναφερόμενος στο θέμα της συμμετοχής της Στέλλας Παπαδοπούλου στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο του κ. Τοψίδη ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας χθες το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό Seven News επισήμανε ότι «όταν ένα κομματικό στέλεχος εμπλέκεται στα κοινά και επιλέγει ένα ψηφοδέλτιο το οποίο δεν έχει επιλεγεί από το κόμμα τότε θα πρέπει να διαχωρίζει την θέση του και να παραιτείται από το κομματικό αξίωμα, σε άλλες περιοχές της Ελλάδας σε ανάλογες περιπτώσεις η κύρωση που επιβλήθηκε από το κόμμα είναι η αναστολή του κομματικού αξιώματος…… κάποια κύρωση οπωσδήποτε πρέπει να υπάρξει διότι πρόκειται για μια επιλογή που δεν συμβαδίζει με την επιλογή της Νέας Δημοκρατίας, νομίζω ότι καλύτερη λύση θα ήταν η Στέλλα Παπαδοπούλου που είναι γνωστό στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης να αναστείλει η ίδια την κομματική της ιδιότητα, ασφαλώς και δεν πρέπει να επιβληθεί η εσχάτη των ποινών δηλαδή η διαγραφή από το κόμμα…..».

ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
Έκδοση: Καθημερινή
ΑΦΜ: 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ
Αρ. ΓΕΜΗ:142329830000

Διεύθυνση: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22
Τηλ: +30 2510222141
Email: evdomimera@gmail.com
Ιδιοκτήτης & Κύριος Μέτοχος: ΄Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Νόμιμος εκπρόσωπος & Διευθυντής: Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Διευθυντής σύνταξης: Γιοβανακης Ευάγγελος
Διαχειριστής & Δικαιούχος ονόματος τομέα: ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα