Και ο Μερέσης στηρίζει Λευτέρη Κυριακίδη

Η περίπτωση του Λευτέρη Κυριακίδη που χθες ανακοίνωσε ότι θα κατεβεί ως υποψήφιος δήμαρχος Θάσου είναι μια καλή είδηση για το νησί μετά την οκτάχρονη απουσία δημοτικής αρχής. Χαιρετίστηκε με ικανοποίηση από τον κόσμο που επιτέλους είδε ότι υπάρχει ένας υποψήφιος που μπορεί να απαλλάξει το νησί από την διοίκηση του Κώστα Χατζηεμμανουήλ που οκτώ χρόνια δεν έφερε τίποτε από αυτά που είχε υποσχεθεί. Τη στήριξη στον Λευτέρη Κυριακίδη εκτός των άλλων θα προσφέρει και ο πρώην δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Μερέσης.
Με δελτίο τύπου που χθες το βράδυ έδωσε στην δημοσιότητα ο Λευτέρης Κυριακίδης δηλώνει τα εξής. ”
Αγαπητοί συνδημότες,
έρχονται στιγμές για όλους, οι οποίες ζητούν επιτακτικά τη λήψη ουσιωδών αποφάσεων. Μετά, λοιπόν, από ώριμη σκέψη έλαβα την απόφαση της διεκδίκησης της ψήφου σας για τον Δήμο της Θάσου στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές. Έχουμε την τύχη να ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο, προικισμένο με φυσική ομορφιά και απεριόριστες δυνατότητες, που μπορεί να εγγυηθεί την ευημερία των κατοίκων του. Βεβαίως, δεν αρκεί η ύπαρξη των προϋποθέσεων αλλά απαιτείται και η ουσιαστική δράση όλων μας, προκειμένου οι δυνατότητες αυτές να μετουσιωθούν σε πραγματική πρόοδο και ευημερία. Πρόθεσή μου είναι να ενώσω τους Θασίους σε μια κοινή προσπάθεια. Οραματίζομαι μια Θάσο ισχυρή και ευημερούσα.
Με ζήλο και σοβαρότητα θέλω να διαβεβαιώσω καθέναν από εσάς ότι δεσμεύομαι να αγωνιστώ για την υλοποίηση ενός προγράμματος που θα θέτει στον επίκεντρο του τον Δημότη της Θάσου προς όφελος ΟΛΩΝ, χωρίς αποκλεισμούς.

Με σεβασμό και εκτίμηση
Λευτέρης Κυριακίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Θάσου

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα