Κατεβαίνουν οι πέντε αντιπεριφερειάρχες πιέζουν για στήριξη Μέτιου από την ΝΔ

Όσο κι΄ αν προσπαθούν από το Μοσχάτο να φτιασιδώσουν με δηλώσεις τύπου προέδρων των νομαρχιακών και των βουλευτών της περιφέρειας την υποψηφιότητα Μέτιου και να την παρουσιάσουν ότι είναι αυτή που θα ενώσει το κόμμα κάνουν την ανάγκη φιλοτιμία. Δεν μπορεί να φτιαχτεί το κλίμα ο εμφύλιος ξεκίνησε και από εδώ και πέρα όλα είναι ανοιχτά. Οι πέντε αντιπεριφερειάρχες με χθεσινή του απόφαση επαναβεβαίωσαν την κοινή κάθοδό του υπό τον Κώστα Ζαγναφέρη και δεν κάνουν πίσω.
Αυτό που όσο κι΄ αν το λένε ότι όλοι θα φροντίσουν για την ενότητα του κόμματος στην περιφέρεια δεν θα το πετύχουν διότι το κλίμα ήδη έχει διαμορφωθεί αρνητικά σε βάρος του Χρίστου Μέτιου. Έτσι θα πρέπει αυτοί που σύρθηκαν να στηρίξουν τον Μέτιο από την μια δημόσια να εμφανίζονται ότι είναι μαζί του και από την άλλα να κρατάνε επαφές και με τους αντάρτες ώστε να μην επηρεάστουν οι δημοτικές και οι βουλευτικές εκλογές αρνητικά. Βέβαια κάποιοι που έχουν εκτεθεί όπως ο Μακάριος Λαζαρίδης δεν μπορεί να υιοθετήσει μια τέτοια στάση και θα πληρώσει την επιλογή του να στηρίξει η ΝΔ τον σημερινό περιφερειάρχη.
Αναμένεται και η τρίτη υποψηφιότητα του Χρυσόστομου Τοψίδη να ανακοινωθεί και αυτή μόλις γυρίσει από την Ιταλία.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα