Ξεσπάθωσε ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης

Λέμε ΟΧΙ στους μειοδότες τους Έθνους και της ιστορίας μας

Ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης ξεσπάθωσε αναφορικά με τη συμφωνία για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, και σχολίασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook τα εξής: Severna Makenonija” και υπερηφάνεια…

Βαθιά περήφανος!!!!!! δήλωσε ο πρωθυπουργός μας για την συμφωνία…

Ντροπή, εθνική ήττα και συμφορά λέμε εμείς οι Μακεδόνες !

Δώσανε το όνομα, την γλώσσα , την ταυτότητα! Και η κυβέρνηση αισθάνεται περήφανη αφού “έκαψε” το βέτο της χώρας μας για την ένταξη των Σκοπίων στο Νάτο , χωρίς ανταλλάγματα και εμείς όλοι πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι!

Για ποια νίκη , για ποιά επίλυση μιλάνε άραγε…

Δυστυχώς δεν τόλμησε ο κ. Τσίπρας στο διάγγελμά του να παραδεχτεί ότι: ναι Έλληνίδες και Έλληνες, δώσαμε την εθνικότητα και τη γλώσσα, σε αυτούς τους ανθρώπους και πήραμε την σύνθετη ονομασία και το erga omnes!Δυστυχώς οι ανιστόρητοι αναγνώρισαν, χωρίς ντροπή, κράτος με το όνομα “Βόρεια Μακεδονία”!!!!! ενώ από πουθενά δεν συνάγεται ότι έχει έστω και μια δικαιολογία το κράτος των Σκοπίων να διεκδικεί το όνομα Μακεδονία πολύ δε περισσότερο την Μακεδονική εθνική ταυτότητα και την Μακεδονική γλώσσα! Η λέξη «σλαβομακεδόνας» εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις αρχές του 20ου αιώνα και αποτελεί κατασκεύασμα εξυπηρέτησης συμφερόντων!Γεμάτος περηφάνια ο πρωθυπουργός, αγνοώντας την λαϊκή βούληση, αναγνώρισε ότι οι πολίτες του κράτους των Σκοπίων, μιλάνε την Μακεδονική Γλώσσα! Το ξέρατε (εγώ όχι) ότι υπάρχει μακεδονική γλώσσα…

κ. πρωθυπουργέ, οι Μακεδόνες ήταν είναι και θα είναι μόνο Έλληνες και μιλάνε Έλληνική Γλώσσα, ποτέ δεν μιλούσαν Μακεδονική γλώσσα γιατί τέτοια δεν υπάρχει!

κ. πρωθυπουργέ, το όνομα και η ιστορία της Μακεδονίας δεν σας ανήκουν, δεν ανήκουν σε κανέναν πολιτικό ώστε να μπορεί να τα παζαρεύει!

κ. πρωθυπουργέ, τον τελικό λόγο τον έχει η κοινωνία, ο κυρίαρχος Έλληνικός λαός και όχι οι μη έχοντες την δεδηλωμένη όπως εσείς!

κ. πρωθυπουργέ, χωρίς την συναίνεση ή την ανοχή της κοινωνίας πως μπορεί να υπογραφεί μα και να προχωρήσει στο χρόνο μια τέτοια συμφωνία!

κ. πρωθυπουργέ δεν έχετε το δικαίωμα να λειτουργείτε ενάντια στην θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού.

Κύριοι των κομμάτων της αντιπολίτευσης σταματήστε πια να «τακτικίζετε» και μιλήστε ανοιχτά στο λαό για τις θέσεις σας!

Προειδοποιούμε ότι ο δρόμος που μας αναγκάζετε να διαβούμε θα είναι δίχως τέλος γιατί εμείς οι Μακεδόνες ουδέποτε θα αποδεχτούμε «την ντροπιαστική συμφωνία της περηφάνιας σας»!

Δεν θα κάνει δημοψήφισμα δήλωσε ο πρωθυπουργός γιατί δεν αφορά τους Έλληνες η ονομασία ενός ξένου κράτους! Μας αφορά κύριοι όταν το όνομα που θέλουν να αναγνωριστεί είναι το όνομα μιας από τις ιστορικότερες, υπαρκτή και σήμερα και όχι χαμένη στο χρόνο, περιφέρειας της Έλλάδας. Μας αφορά όταν δίχως την άδεια του Ελληνικού λαού διαπραγματεύεστε και υποθηκεύετε το μέλλον των παιδιών μας!

Την Παρασκευή 15 Ιουνίου στη Βουλή θα ενημερώσει ο κ. Τσίπρας το κοινοβούλιο για τα βαφτίσια και το Σάββατο 16 Ιουνίου θα υπογράψει το «προσύμφωνο πώλησης» στις Πρέσπες.

Απαραίτητη η παρουσία όλων για να βροντοφωνάξουμε ότι το τεχνητό κατασκεύασμα της συμφωνίας της ντροπής, δημιούργημα δικό σας και όλων όσων θέλουν να περιτυλίξουν την Έθνική υποχώρηση δεν πρόκειται να περάσει!

Οι Έλληνες λέμε ΟΧΙ στους μειοδότες τους Έθνους και της ιστορίας μας.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα