Μαλλιά κουβάρια έγιναν Λαζαρίδης και Πασχαλίδης μπροστά σε δεκάδες αγρότες

Φαίνεται ότι οι προεκλογικές διαφορές δεν έχουν κλείσει και ανοίγουν οι πληγές του κακώς εννοούμενου ανταγωνισμού όποτε δίνεται η ευκαιρία στους πρωταγωνιστές όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση στον Μακάριο Λαζαρίδη και τον Γιάννη Πασχαλίδη όταν βρίσκονται απέναντι ο ένας με τον άλλο.
@ Πληροφορήθηκα λοιπόν ότι χθες το πρωί και οι δύο ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των αγροτών της περιοχής του πρώην δήμου Φιλίππων προκειμένου να τους εκθέσουν το μέγεθος της καταστροφής μετά την σφοδρή χαλαζόπτωση στις αρχές Αυγούστου και να ζητήσουν τη στήριξη των δύο στην γρήγορη αποζημίωση όσων αγροτών οι σοδειές τους έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.
@ Στην διάρκεια λοιπόν αυτής της συνάντηση πήρε τον λόγο και μίλησε πρώτος ο Γιάννης Πασχαλίδης και στη συνέχεια ο Μακάριος Λαζαρίδης. Ο πρώτος μου είπαν είπε τα γνωστά περί στήριξης των αγροτών και τις προσπάθειες του να αποζημιωθούν γρήγορα από τον ΕΛΓΑ για να μιλήσει στη συνέχεια προς τους αγρότες ο Μακάριος Λαζαρίδης και να αμφισβητήσει τις προσπάθειες του Γιάννη Πασχαλίδη και να καταλήξει να υπερηφανευτεί ότι αυτός θα δώσει λύση στο πρόβλημα τους. Μάλιστα τους υποσχέθηκε ότι και η Καβάλα θα είναι μέσα στις περιοχές που θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα της αντιχαλαζικής προστασίας. Μου είπαν ότι έφτασε στο σημείο να ειρωνευτεί τον Γιάννη Πασχαλίδη για την αποτελεσματικότητα του στο παρελθόν όταν ήτανε βουλευτής της κυβέρνησης Σαμαρά.
@ Ακούγοντας τους κομπασμούς του Λαζαρίδη ο Πασχαλίδης τα πήρε στο κρανίο και έγιναν μπροστά στους εμβρόντητους αγρότες μαλλιά κουβάρια.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα