Μπάχαλο στους πεζοδρόμους με την δημοτική αστυνομία σε θέση θεατή

@ Έχει παραγίνει το κακό με την κυκλοφοριακή αναρχία που επικρατεί μέσα στους πεζοδρόμους με τα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα που έχουν καταργήσει κάθε απαγόρευση. Φυσικά για την προβληματική κατάσταση ευθύνεται αποκλειστικά ο δήμος και συγκεκριμένα η δημοτική αστυνομία η οποία κάνει επίδειξη αποτελεσματικότητας στην Παναγία και συγκεκριμένα σε ένα και μοναδικό δρόμο της Θ. Πουλίδου.
@ Έχω μια ερώτηση για τον νέο αντιδήμαρχο της δημοτικής αστυνομίας Χρίστο Τσιτσιλικάκη και είναι η εξής. Μπορείτε να γράφετε τα οχήματα που σταθμεύουν στην οδό Θ. Πουλίδου και δεν έχουν τις κάρτες στάθμευσης των μονίμων κατοίκων; Ισχύει η απαγόρευσης ή ακόμη είναι σε εκκρεμότητα;
@ Προφανώς δεν του άρεσε του αντιδημάρχου των διοικητικών υπηρεσιών του δήμου Βασίλη Λεμονίδη να κάνει τους πολιτικούς γάμους και αυτή την αρμοδιότητα του την παραχώρησε στον Κυριάκο Σταυρίδη που όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει. Τώρα ησύχασα.
@ Οι πολιτικοί γάμοι την χρονιά που μας πέρασε ήταν περισσότεροι από του θρησκευτικούς.
@ Έχουν πελαγώσει μου λένε στο δήμο με τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη διοικητική δομή και στην απορρόφηση όλων των υπαλλήλων από τον δήμο.
@ Όπως μαθαίνω για να ολοκληρωθεί το σχέδιο συνένωσης των ΔΕΥΑ όπως θέλει η κυβέρνηση θα περάσει ένας χρόνος. Στις αρχές του επόμενου χρόνο λοιπόν θα έχουμε κάποια αποτελέσματα.
@ Για να δω τώρα τι θα κάνει ο αντιπεριφερειάρχης ανάπτυξης ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης με την “Εργοανάπτυξη” και αν θα μπορέσει να βρει κάποια λύση ή για ακόμη μια φορά θα αφήσει το χρόνο να περάσει.
@ Δεν μας έφταναν οι μπαχαλάκιδες του πολιτισμού τώρα έχουμε και το σύνδεσμο των φιλολόγων της Καβάλας οι οποίοι ζητούν από την Μητρόπολη να αφήσει τα καημένα παιδιά της ΣΤΕΓΗΣ να πορεύονται μέσα στην μούχλα και την υγρασία του κτηρίου όπου σήμερα φιλοξενούνται. Αδυνατώ να καταλάβω πως
μπορούν να σκέφτονται έτσι κάποιοι άνθρωποι.
@ Λογικό το βρίσκω αυτό που μου είπε χθες ραδιοφωνικά ο Γιάννης Εριφυλλίδης ότι πρώτα θα τοποθετείτε ο δήμαρχος επί των θεμάτων που προκύπτουν και μετά αυτός.
@ Ο Γιάννης Εριφυλλίδης ως αρχηγός της δημοτικής παράταξης “Καβάλα Μπροστά” έχει συμφωνήσει με τα μέλη της παράταξης του να δημιουργηθούν ομάδες εργασία οι οποίες θα ενημερώνονται, θα εξετάζουν και θα τοποθετούνται πάνω σε θέματα ξεχωριστά για κάθε αντιδημαρχία. Έτσι θα υπάρχει έλεγχος αλλά και προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων.
@ Με λίγα λόγια με δουλειά και τεκμηρίωση δεν θα αφήσουν σε χλωρό κλαδί τη διοίκηση του Μουριάδη.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα