Ο Μουριάδης δίνει γη και ύδωρ στον Παπαδόπουλο που το σκέφτεται

Γή και ύδωρ πρόσφερε χθες το απόγευμα που συναντήθηκε μαζί του ο Μουριάδης στον αρχηγό τη δημοτική παράταξη “Ο Τόπος της Ζωής μας”. Ο νέος δήμαρχος συναντήθηκε στο ξενοδοχείο “Εγνατία” τον Μάκη Παπαδόπουλο έχοντας μαζί του του δημοτικούς του συμβούλους Λεωνίδα Παππά και Θεόδωρο Παπαδόπουλο. Από την πλευρά του Μάκη Παπαδόπουλου παραβρέθηκαν στη συνάντηση οι δημοτικοί σύμβουλοι Σωτήρης Λαζαρίδης και Γιάννης Μούτλιας. Αυτά που έγιναν γνωστά από τη χθεσινή συνάντηση είναι ότι ο Μάκης Παπαδόπουλος άκουσε τις σκέψεις του Θόδωρου Μουριάδη και το πως μπορούν οι δύο συνδυασμοί να συνεργαστούν χωρίς να δεσμευτεί όμως σε οποιαδήποτε συμφωνία αφού σήμερα τις προτάσεις Μουριάδη θα τις φέρεις στα μέλη του συνδυασμού του και θα συναποφασίσουν για αν θα την αποδεχθούν ή όχι.
Αυτό που ως πληροφορία υπάρχει είναι ότι ο νέος δήμαρχος θα ήθελε να δώσει και κάποιες θέσεις στην διοίκηση του δήμου στον συνδυασμό “Ο Τόπος της Ζωής μας” έχοντας βέβαια στο μυαλό του αν όχι να πετύχει μια συμφωνία όπως ο Μέτιος με τον Σιμιτσή αλλά να εμφανίσει στον κεντροαριστερό χώρο ότι δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ του ιδίου και του Μάκη Παπαδόπουλου. Έτσι θα τον οδηγήσει τον Μάκη Παπαδόπουλο στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση με τα χαρακτηριστικά του συνεργάτη του και όχι του πολιτικού του αντιπάλου.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα