Ο Μουριάδης πουλάει το παραμύθι των έργων στο Περιγιάλι για να καλύψει το ταξίδι αναψυχής στην Αθήνα

@ Από κούφιες δηλώσεις του δημάρχου να φάνε και οι κότες. Στην αρχή της θητείας του στον δήμο έλεγε ότι θα είχε παραιτηθεί αν δεν του έδιναν την «ακτή της Καλαμίτσας» η ΕΤΑΔ αλλά μέχρι σήμερα δεν τον είδαμε να τα παρατάει και να φεύγει.
@ Μας έλεγε ότι δεν θα είναι για δεύτερη φορά υποψήφιος το 2023 αλλά μας είπε ψέματα αφού τώρα θέλει σαν τρελός να βρεθεί για δεύτερη τετραετία στην καρέκλα του δημάρχου.
@ Άρα οι δηλώσεις του δημάρχου δεν λαμβάνονται σοβαρά υπόψη.
@ Και δεν μπορεί κανείς να βασιστεί στις δηλώσεις του Μουριάδη γιατί από την αρχή αυτής της εβδομάδας προσπάθησε να πουλήσει το παραμύθι των έργων που υποτίθεται ότι θα ξεκινήσουν στο Περιγιάλι μετά την επίσκεψη του στο υπουργείο μετανάστευσης και ασύλου και ότι του έδωσε προφορικά ο Μηταράκης και 600.000 ευρώ. Φυσικά χωρίς να έχει γραπτώς αυτή την υπόσχεση Μηταράκη και για να μη του χαλάσει και την καλή καρδιά του δεν του ζήτησε τις 400.000 ευρώ που χρωστά το υπουργείο του στον δήμο από την φιλοξενία των προσφύγων το 2016. Πέρασαν 5 χρόνια και ακόμη να πληρωθεί ο δήμος για εκείνα τα έξοδα που είχε κάνει και ο Μουριάδης το παίζει υπεράνω.
@ Όμως δεν τον ενδιαφέρει να κάνει τίποτε από έργα παρά να βρίσκει όποτε θέλει να πάει στην Αθήνα κάτι που κάνει κάθε 15θήμερο κάποιο υπουργείο να τρουπώσει και κάποιον διαθέσιμο υπουργό για να φωτογραφηθεί μαζί του προκειμένου να δικαιολογήσει το ταξίδι αναψυχής.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα