ΟΙ ΠΑΓΓΑΙΟΡΕΙΤΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΑΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ -Απογοητευτική συγκέντρωση Αναστασιάδη μέσα στην έδρα του στο Οφρύνιο

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί λαοθάλασσα μπροστά στις συγκεντρώσεις των άλλων υποψηφίων για τη θέση του δημάρχου στον Δήμο Παγγαίου, η συγκέντρωση που πραγματοποίησε μέσα στην έδρα του, ο νυν δήμαρχος Φίλιππος Αναστασιάδης.

Ο κύριος Αναστασιάδης είναι το απόλυτο φαβορί για τον Δήμο Παγγαίου, αλλά γνωρίζοντας την συμπεριφορά των ψηφοφόρων εφόσον περάσει στην δεύτερη Κυριακή που είναι και το επικρατέστερο σενάριο, τότε όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά!

Πραγματικά είναι απογοητευτική η συμμετοχή των ψηφοφόρων στις εκδηλώσεις που κάνουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τον Φίλιππο Αναστασιάδη να προτιμά καφενεία και κλειστούς χώρους, αλλά εσχάτως στο Οφρύνιο προτίμησε έναν ανοιχτό χώρο στην Πλατεία, ελπίζοντας να έχει πολλαπλάσιο κοινό από αυτό που παραβρέθηκε.

Σε φωτογραφικά στιγμιότυπα που ανέβασε στο διαδίκτυο φαίνεται ότι ακόμη και στην έδρα του η προσέλευση ήταν …ισχνή!

Ο αντίπαλός του Βασίλης Ξουλόγης περοτιμά περιοδείες στα καφενεία και στις λαικές αγορές, αλλά φαίνεται ότι δεν συνοδεύεται από πληθώρα υποψηφίων συμβούλων και έχει αποφασίσει να δώσει μόνος του τον μεγάλο αγώνα με αμφίρροπο αποτέλεσμα.

Την ίδια τακτική και αρκούντως μοναχική ακολουθεί και ο Γιώργος Γερομάρκος που ακόμη και στα σόσιαλ μίντια είναι αποστεωμένη η παρουσία του.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι με ποιο κριτήριο θα αποφασίσουν οι Παγγαιορείτες να εκλέξουν τον νέο δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο, ενώ οι φίλοι του Αναστασιάδη αναφέρουν ότι το πολυπληθές ψηφοδέλτιό του θα δώσει και την μεγάλη νίκη …την πρώτη Κυριακή.

Μένει να επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις τους!

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα