Όταν η Τάνια φοβάται τον Λεωνίδα

Διάβασα χθες σε ρεπορτάζ Αθηναϊκών ΜΜΕ για την νέα ομάδα του Τσίπρα που θα τρέξει τον νέο προεκλογικό αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ. Όσο κι ́ αν έψαξα δεν είδα το όνομα της Τάνιας. Φαίνεται ότι την κρατάει κρυφή αυτή την πολιτική προσωπικότητα ο Αλέξης γιατί είναι το μεγάλο του όπλο για τις εκλογές στις 25 Ιουνίου.
@ Όμως η Τάνια έχει και τα δικά της βάσανα. Τρέμει στην σκέψη ότι στις 25 Ιουνίου μπορεί να χάσει την έδρα και να την πάρει ο “σύντροφος” της Λεωνίδας Παππάς ή κάποιος άλλος, άλλου κόμματος. Αυτό θα ήταν μαχαιριά στις πολιτικές της φιλοδοξίες και πλήγμα για τα πελατάκια της των πετρελαίων και της
ΒΦΛ που θα πάνε στα δικαστήρια με τα φτερά της Τάνια τσακισμένα.
@ Στο ΠΑΣΟΚ της Καβάλας όλοι τώρα τρέχουν να “επαναπατρίσουν” όσους ψηφοφόρους το 2019 είχαν στείλει στο ΣΥΡΙΖΑ για να εκλεγεί η Τάνια βουλεύτηρια. Τώρα τους ζητάνε όσους ακόμη μπορούν να επηρεάσουν να επιστρέψουν και να ενισχύσουν το κόμμα προκειμένου να κερδίσει έδρα στην Καβάλα και να κάνουν τον Λεωνίδα Παππά βουλευτή.
@ Τρεχάματα έχει όμως και η Ειρήνη Δελικάρη η οποία βλέπει ότι μπορεί αν ανεβούν κι ́ άλλο τα ποσοστά της ΝΔ στην Καβάλα και να κερδίσει ακόμη μια έδρα ώστε να τη στείλουν στην βουλή. Αυτή η προοπτική μαθαίνω ότι δεν αρέσει στην Ειρήνη Βρανά που θέλει να γίνει επανακαταμέτρηση γιατί πιστεύει ότι η διαφορά της από την Δελικάρη 170 ψήφους είναι αναστρέψιμη.
@ Να σημειώσω εδώ ότι μπορεί να δούμε να εκλέγεται βουλευτής κάποιος από τα λεγόμενα μικρά κόμματα και μην αποκλείεται αυτός να είναι από αυτό το περίεργο για τις ιδέες του κόμμα της “ΝΙΚΗΣ”.
@ Σε πλατεία των μνημείων έχουν μετατρέψει Τσανάκα και Μουριάδης την περιοχή του δημοτικού κήπου. Ο καθένας κάνει ότι του κατέβει αρκεί να δείξει ότι έχει ευαισθησίες.
@ Έδεσαν δύο κρουαζιερόπλοια την Παρασκευή στην Καβάλα και ένας υποψήφιος βουλευτής έγραψε στο fb “μακράν η ομορφότερη πόλη”. Τι να του πω ότι όσοι βγήκαν από τα κρουαζιερόπλοια αντίκρισαν την τριτοκοσμική εικόνα του λιμανιού μας με τις εγκαταλελειμμένες αποθήκες και το άθλιο κτίριο του
τελωνείου; Καλά είναι όταν βλέπει κανείς την θάλασσα αλλά όταν βλέπει από την θάλασσα την πόλη τρομάζει και γι ́ αυτή την εικόνα έχουν τις ευθύνες τους όλοι οι πολιτικοί διαχρονικά που πέρασαν από
την Καβάλα.
@ Ο Σιμιτσής και οικονομολόγος. Όταν ήταν δήμαρχος φυσικά δεν έκανε τους απαραίτητους υπολογισμούς και δαπανούσε τα δημοτικά χρήματα χωρίς πολύ σκέψη. Τώρα όμως μια πρόταση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού “ ο τόπος της ζωής” Άγγελου Προβίσταλη για την
αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος της Παναγίας με κατάργηση των δρομολογίων που κάνειτο τραινάκι και με στήριξη των αστικών γραμμών και των ταξί την βρήκε ακριβή για τα γούστα του.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα