Περισσότερα παιδιά φέτος στα γυμνάσια και λύκεια της Καβάλας

Βελτιωμένη από κάθε άποψη θα είναι φέτος η εικόνα των σχολείων και των αιθουσών στα γυμνάσια και λύκεια της Καβάλας όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Καβάλας Πέτρος Πετρόπουλος. Σύμφωνα με τον ίδιο αυτή την ώρα εφαρμόζεται με επιτυχία ένα χρονοδιάγραμμα εργασιών ώστε με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τα πάντα να είναι έτοιμα.
Όπως δήλωσε ο ίδιος ο κ. Πετρόπουλος χθες το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό Seven News «Την καλοκαιρινή περίοδο ήμασταν σε εγρήγορση και σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις ώστε η νέα σχολική χρονιά να αρχίσει για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς με τις καλύτερες συνθήκες, υπάρχουν κάποιες αδυναμίες και εντοπίζονται σε τεχνικά έργα που πρέπει να γίνουν, υπάρχει συνεργασία με την αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών την κυρία Δρακονάκη και όπως έχω πληροφορηθεί στις επόμενες εβδομάδες θα γίνουν κι άλλες παρεμβάσεις για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση….. δεν θα έχουμε σχολεία δίχως λειτουργία θέρμανσης ή που να στάζουν οι οροφές από την βροχή, κάποια προβλήματα που είχαμε στο 6ο Λύκειο από αύριο θα επιλυθούν με τον εργολάβο που αναλαμβάνει τις εργασίες και θα ολοκληρωθούν το αργότερο σε δέκα μέρες, γενικά τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει έργα υποδομής και έργα ασφάλειας με την τοποθέτηση συστημάτων στα γυμνάσια και στα λύκεια της Καβάλας και έχουν βελτιωθεί οι συνθήκες σε πολύ μεγάλο βαθμό, στη συνεργασία που καθημερινά έχω με τους διευθυντές των σχολείων δεν βλέπω να υπάρχει μείωση του αριθμού των μαθητών στα γυμνάσια και στα λύκεια, αντίθετα θα έχουμε αύξηση….. υπάρχουν κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με το θέμα της καθαριότητας και πρέπει να δείξουμε περισσότερη ευαισθησία κυρίως σε σχολικά κτίρια που βρίσκονται σε γειτονιές της Καβάλας λόγω του φόρτου εργασίας που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία Καθαριότητας και της έλλειψης προσωπικού και αυτά τα ζητήματα μετατέθηκαν για το τέλος Αυγούστου…».

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα