Πολλά τα ερωτήματα για τις παραγγελίες των 500.000 ευρώ ανήμερα Πρωτοχρονιάς από κάποιους που χρησιμοποίησαν τους κωδικούς για παραγγελίες που δεν γνώριζαν οι γιατροί και οι προϊσταμένες

Σήμερα θα σας δώσω λεπτομέρειες για αυτό που είχα γράψει την περασμένη εβδομάδα αναφορικά με τις κλίσεις που πήρε ο διοικητής του νοσοκομείου Τάσος Καρασσαβόγλου, ο υπεύθυνος του τμήματος πληροφορικής του νοσοκομείου αλλά και οι προϊστάμενες που κατήγγειλαν το περιστατικό ανήμερα Πρωτοχρονιάς του 2019 που με τους κωδικούς τους και χωρίς να το γνωρίζουν μπήκε συγκεκριμένος υπάλληλος ή υπάλληλοι και έκαναν αγορές σε φάρμακά πάνω από 500.000 ευρώ!
@ Η καταγγελία των θορυβημένων προϊσταμένων των χειρουργικών τμημάτων όταν μετά από μήνες αντιληφθήκαν όταν προσπάθησαν μέσα από την πλατφόρμα των παραγγελιών του νοσοκομείου να ζητήσουν να προμηθευτούν τα τμήματα τους με συγκεκριμένα υλικά ότι υπήρχαν αγορές που έγιναν αρχές του χρόνου και συγκεκριμένα ανήμερα Πρωτοχρονιάς που δεν βρισκόταν στις θέσεις τους στο νοσοκομείο 500.000 ευρώ.
@ Αυτό που νομίζω τις θορύβησε ήτανε το μεγάλο ποσό και δεύτερον ότι δεν ενημερώθηκαν αλλά δεν γνώριζαν ούτε οι γιατροί για τις συγκεκριμένες παραγγελίες! Είναι λογικό λοιπόν να φοβήθηκαν ότι θα μπορούσαν να βρεθούν υπόλογες και γι΄ αυτό αφού πρώτα ενημέρωσαν τον διοικητή του νοσοκομείου μέσω του δικηγόρου τους μετά ενημέρωσαν και την εισαγγελία.
@ Το όλο θέμα το φέραμε από τον εφημερίδα μας στην επικαιρότητα τον Ιούνιο και ίσως να έπαιξε τον ρόλου του στις κλίσεις που έστειλε ο κ. Αδάμπας στους εμπλεκόμενους στην υπόθεση.
@ Τα ερωτήματα που γεννώνται και χωρίς ακόμη να υπάρχει η ολοκληρωμένη έρευνα της εισαγγελίας είναι γιατί χωρίς να το γνωρίζουν αυτοί που έχουν την ευθύνη των παραγγελιών έγιναν αυτές οι αγορές και μάλιστα Πρωτοχρονιά. Επίσης αν αυτές οι παραγγελίες εκτελέστηκαν και αν τις παρέλαβε το τμήμα προμηθειών. Νομίζω ότι ο κ. Αδάμπας θα προχωρήσει και στην έρευνα παρελθόντων ετών για τον τρόπο που γινόταν οι παραγγελίες και αν αυτές είναι σύμφωνες με τις παραλαβές.
@ Αυτό που ακόμη δεν είναι γνωστό και φυσικά αποτελεί πιστεύω και πρόκληση για τον εισαγγελέα κ. Αδάμπα είναι τα κίνητρα αυτής της πράξης και ποιοι επωφελήθηκαν.
@ Νομίζω ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε τι ακριβώς γινόταν και γίνεται στο νοσοκομείο από τότε που ανέλαβε την διοίκηση του ο Τάσος Καρασσαβόγλου. Και το λέω αυτό γιατί στα χέρια της εισαγγελίας της Καβάλας υπάρχουν και άλλες υποθέσεις υπαλλήλων που ταλαιπωρήθηκαν από τις αποφάσεις της κομματικής ομάδας που διοικούσε το νοσοκομείο της Καβάλας.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα