Συνεχίζει το ρατσιστικό του κρεσέντο ο Πασχαλίδης

Φιλότιμη η προσπάθεια όλων αυτών που δήλωσαν φίλοι του Γιάννη Πασχαλίδη και με αναρτήσεις και συνεντεύξεις τους προσπάθησαν να καλύψουν το ρατσιστικό κρεσέντο του πρώην βουλευτή. Φιλότιμη και η προσπάθεια του πρώην βουλευτή να μετακινήσει το ενδιαφέρον των πολιτών στις πλάτες μας επειδή δημοσιοποιήσαμε αυτά που είπε σε βάρος ανθρώπων που επιζητούν μια καλύτερη τύχη μέσω της απόκτησης κάποια επιδεξιότητας από της σχολές του ΟΑΕΔ. Αυτό για το κ. Πασχαλίδη σημαίνει πολιτική διώξη.
Ο Γιάννης Πασχαλίδης αυτό που είπε και κάποιοι που ισχυρίζονται ότι τον άκουσαν μη δηλώνει καμιά ρατσιστική θέση να τους πω ότι όταν από τον υπουργείο στο οποίο υπάγονται οι σχολές εκμάθησης του ΟΑΕΔ του ζήτησαν να ανοίξει τις πόρτες της μάθησης σε προσφυγόπουλα αυτός δεν έχει δικαίωμα να φέρει αντίρρηση ισχυριζόμενος ελλείψεις πτυχίων που έχουν οι Έλληνες αλλά όχι οι πρόσφυγες.
Αν αυτή η θέση δεν δηλώνει ρατσισμό πρέπει όλοι αυτοί που υπερασπίζονται τον Πασχαλίδη να ανοίξουν πάλι τα λεξικά.
Και πρώτη και καλύτερη η ΝΟΔΕ της Καβάλας που έτρεψε να καλύψει τον Γιάννη Πασχαλίδη γιατί της το ζήτησε μια εφημερίδα μάλλον πρέπει να ξαναδιαβάσει τον Μπαμπινιώτη.
Πρόθυμοι όπως πάντα θα υπάρχουν για να φιλοξενήσουν τις πολιτικές παραφωνίες πολιτικών όπως του Πασχαλίδη. Ο ισχυρισμός του ότι κατασκευάζουμε πρωτοσέλιδα με την αφεντομουτσουνάρα του λέω ότι αυτά τα κάνουν άλλοι. Σε αυτή την εφημερίδα υπερασπιστήκαμε και συνεχίζουν υπερασπιζόμαστε όλους αυτούς τους ανθρώπους και στην προκειμένη περίπτωση τους πρόσφυγες που θέλουν να ανοίξουν ένα παράθυρο αισιοδοξίας στη ζωή τους για ένα καλύτερο αύριο. Αυτή την ευκαιρία που την δίνει στους πρόσφυγες το υπουργείο δεν μπορεί να τη σταματάει ένας ξενοφοβικός διευθυντής και ενδιαφερόμενος να γυρίσει στα έδρανα της βουλής μέσω του βουλευτικού ψηφοδελτίου της ΝΔ.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα