Θα παραιτηθεί ο Σιμιτσής από δημοτικός σύμβουλος πριν τεθεί σε δίμηνη αργία;

Ανακοπή της απόφασης της αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης να τεθεί σε δίμηνη αργία κατέθεσε ο πρώην δήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος Κωστής Σιμιτσής που βρέθηκε να ευθύνεται για μια υπόθεση που είχε να κάνει με την αγορά προϊόντων για το κοινωνικό παντοπωλείο όπου είχανε διαπιστωθεί αποκλείσεις στις τιμές αγοράς από τον δήμο και σε αυτές που ίσχυαν στην αγορά.
Γίνεται κατανοητό ότι ο πρώην δήμαρχος προσπαθεί να κερδίσει χρόνο ώστε να μην υποστεί τις συνέπειες μιας τέτοιας εξέλιξη που θα επηρεάσει την υποψηφιότητα του για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης. Όποτε όμως και αν βγει η νέα απόφαση είτε τον δικαιώνει είτε όχι ο κ. Σιμιτσής θα πάει στις περιφερειακές εκλογές με τσαλακωμένη την εικόνα του. Εκτός όμως από αυτό δεν έχει ούτε την ευαισθησία να παραιτηθεί από την θέση του δημοτικού συμβούλου και του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ανοιχτή Πόλη” ώστε να αποδεσμεύσει με αυτή την πολιτική εξέλιξη του δημοτικούς του συμβούλους από την βαριά παρουσία τους.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα