Ξανά η Τσανάκα μπροστά σε ακόμη μια δημοσκόπιση

Ένα τελευταίο γκάλοπ που έγινε προς το τέλος του Ιουλίου επιβεβαιώνει αυτό το οποίο έχει κοινοποιηθεί στις αρχές του καλοκαιριού και έφερνε την Δήμητρα Τσανάκα στην πρώτη θέση των επιλογών των Καβαλιωτών για την δημαρχεία της Καβάλας. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες μου η σημερινή δήμαρχος συγκεντρώσει ποσοστό 25% ενώ δεύτερος έρχεται ο Μάκης Παπαδόπουλος με μια διαφορά 10%! Στην τρίτη θέση χωρίς ακόμη να κουνήσει το δακτυλάκι του βρίσκεται ο Θόδωρος Μουριάδης που δείχνει ότι έχει δυναμική.
Αυτοί που καταγράφουν ποσοστά κάτω από το 5% είναι οι Παππάς και Βέρρος που εδώ και 4 χρόνια δεν κατάφεραν να αυξήσουν τα ποσοστά τους εξαιτίας της άνευρης αντιπολιτευτική τους τακτική αλλά και την απουσία τους από την κοινωνία. Έτσι το προεκλογικό και μετεκλογικό παιχνίδι στον δήμο Καβάλας θα παιχτεί μεταξύ των τριών της σημερινής δημάρχου του Μάκη Παπαδόπουλου και του Θόδωρου Μουριάδη.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα