Ξανθόπουλος τζούνιορ και ο μεταμελημένος κύριος Λεμονίδης

Το τρίτο του παιδί απέκτησε χθες ο Νίκος Ξανθόπουλος τον νέο Ξανθόπουλο τζούνιορ και λογικά ο πρώην δημοτικός σύμβουλος από χθες πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Να τους ζήσει.

@ Αναρωτιέμαι από χθες το σύλλογο ΑμεΑ της Καβάλας δεν τον απασχόλησαν οι υπέρογκες αυξήσεις των δημοτικών τελών που ψήφισαν οι είκοσι ένας δημοτικοί σύμβουλοι του Μουριάδη ώστε να εξαιρέσουν τους αναπήρους; Προφανώς όχι γιατί ο κ. Κρεμμύδας τώρα κόβει πίτες και δεν έχει μυαλό για να ασχοληθεί με τις αυξήσεις των δημοτικών τελών.

Πριν από 2 χρόνια ο Βασίλης Λεμονίδης ως πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου ήταν υπέρ της μείωσης των δημοτικών τελών που πέτυχε η αντιπολίτευση και συγκεκριμένα η Αναστασία Ιωσηφίδου. Έμαθα χθες ότι έκανε κάποιες δηλώσεις σε κάποιον ραδιοφωνικό σταθμό όταν ρωτήθηκε σχετικά με την ψήφιση των αυξήσεων στα δημοτικά τέλη και είπε ότι τώρα πείσθηκε ως αντιδήμαρχος του Μουριάδη για την αναγκαιότητα τους. Φυσικά μετά από 2 χρόνια ο κ. Λεμονίδης έγινε έμμισθος αντιδήμαρχος και τα βλέπει όλα με άλλα γυαλιά.
@ Κάποιοι που γνωρίζουν καλά το τι συμβαίνει μέσα στο δημαρχείο μου λένε ότι ο δήμαρχος δεν πατάει το πόδι του στο άσπρο κτήριο. Έχει αφήσει το τιμόνι της διοίκησης στην Χριστίνα Ταβουλτζίδου και αυτός κάνει βόλτες στην αγορά και δέχεται τα συχαρίκια για την επανεκλογή του.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα