Τα Βρόντηξε και έφυγε η Ελένη Σοφιανίδου από τη μη νόμιμη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΗΠΕΘΕ

Αρνήθηκε χθες η Λένα Σοφιανίδου που εκπροσωπεί την δημοτική παράταξη “ο Τόπος της Ζωής μας” στο ΔΗΠΕΘΑ να παραμείνει σε μια συνεδρίαση που δεν την θεωρεί νόμιμη. Έτσι παρέδωσε εγγράφως του λόγους που δεν την επέτρεψαν να μείνει στη συνεδρίαση του Μποζούδη και αποχώρησε.
Στην επιστολή που κατέθεσε αναφέρει. “Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε του Δ.Σ.,

με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ενημερώσω για την ένστασή μου ως προς τη σύγκληση της 14ης συνεδρίασης του Δ.Σ., που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019, για τους κάτωθι λόγους:

όπως γνωρίζετε, κατά την 24η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2109, εισήχθηκε στην Ημερήσια Διάταξη ως Έκτακτο Θέμα η ανάκληση της υπ. αριθμ. 465/2019 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με βάση την οποία ορίστηκε ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ. Ως εκ τούτου αποδεικνύεται ότι υφίσταται ζήτημα νόμιμου ορισμού και σύνθεσης του διοικητικού μας οργάνου.

Ως εκ τούτου προτείνω να ακυρώσετε τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ., μέχρι την επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, γιατί ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος προσβολής των αποφάσεων, με αρνητικές συνέπειες για το κύρος του Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ.

Διευκρινίζεται ότι η μόνη αντίδρασή μας αφορά στη νομιμότητα της σύγκλησης του Δ.Σ του ΔΗΠΕΘΕ και ουδεμία σχέση έχει με την ημερήσια διάταξη.

Με εκτίμηση,

Ελένη Σοφιανίδου
Μέλος του Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας
Εκπρόσωπος
της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
«Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ»

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα