Ανανέωσαν με τον Α.Ο.Κ. και οι Βαγγ. Κέρθι και Χρήστος Ντουρτμές

ην φανέλα με το καραβάκι στο στήθος θα φοράνε για ακόμη μία ποδοσφαιρική περίοδο, τόσο ο Χρήστος Ντουρτμές όσο και ο Βαγγέλης Κέρθι.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά οι παραπάνω δυο νεαροί ποδοσφαιριστές συμφώνησαν με την διοίκηση των «αργοναυτών» και θα παραμείνουν στο ρόστερ του Α.Ο.Κ. και για την νέα σεζόν στην Football League. Πληροφορίες παράλληλα μας αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνουν συζητήσεις και με τον Στέλιο Μπλιο ώστε να ανανεώσει για ακόμη μια χρονιά. Τέλος να θυμίσουμε ότι ήδη έχουν ανανεώσει με τον Α.Ο.Κ. οι ποδοσφαιριστές, Γιώργος Δήμιζας, Σάββας Τουμανίδης, Δημήτρης Θωμαϊδης, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, Βασίλης Γαβριηλίδης και ο έμπειρος επιθετικός ποδοσφαιριστής Κώστας Μαρκόπουλος.

Η προετοιμασία

στον Βώλακα Δράμας

Στο προπονητικό κέντρο του Βώλακα, στα ορεινά της Δράμας θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου η ομάδα της Καβάλας. Στην πρώτη επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου ως «ΠΑΕ ΑΟΚ 1965» τονίζεται ότι βρίσκεται εκεί για 13 ημέρες από τις 17 έως τις 29 Αυγούστου, αμέσως μετά το τέλος του πρώτου μέρους της προετοιμασίας της. Μάλιστα θα είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που επιλέγει το συγκεκριμένο κέντρο για να δουλέψει εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων της

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 ανακοινώνει ότι για τρίτη συνεχόμενη χρόνια και μετά το πέρας του πρώτου σταδίου προετοιμασίας η ομάδα μας θα μεταβεί στο Αθλητικό κέντρο Βώλακα για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας κατά τις ημερομηνίες 17/8 μέχρι 29/8» .

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα