Αύριο το απόγευμα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» το νέο φιλικό του Α.Ο.Κ. με τον Απόλλων Σμύρνης

Please select a featured image for your post

Την ερχόμενη Τετάρτη, παραμονής της Παναγίας, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με ώρα έναρξης στις 18:30 ορίστηκε να διεξαχθεί το δεύτερο φιλικό παιχνίδι του Α.Ο.Κ., με αντίπαλο την ομάδα του Απόλλων Σμύρνης, όπως τονίζεται στο σχετικό δελτίο τύπου-ανακοίνωση που είδε το φως της δημοσιότητας.

Παράλληλα εκφράζονται οι ευχαριστίες σε όλους εκείνους τους ποδοσφαιριστές που δεν συνεχίζουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και οι οποίοι τις τελευταίες αγωνιστικές περιόδους αλλά και την περυσινή προσέφεραν τα μέγιστα, για την υλοποίηση του στόχου της ομάδας.

Ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καβάλα, αναφέρει τα εξής:

-«Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού της ομάδας μας, με τον Απόλλων Σμύρνης που πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, στο αθλητικό κέντρο του Βώλακα Δράμας. Το φιλικό ορίστηκε να διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019 στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με ώρα έναρξης στις 18: 30 και γενική είσοδο, 10 ευρώ για τους άνδρες και 5 ευρώ για τις γυναίκες.

Παράλληλα η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 , θεωρεί υποχρέωση της δημόσια να ευχαριστήσει όλους εκείνους τους ποδοσφαιριστές που δεν συνεχίζουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας και οι οποίοι τις τελευταίες αγωνιστικές περιόδους αλλά και την περσινή προσέφεραν τα μέγιστα και συμβάλλοντας καθοριστικά για την υλοποίηση του μεγάλου στόχου της ανόδου. Η αγωνιστική τους παρουσία ήταν κάτι περισσότερο από συγκινητική, η προσφορά τους μεγάλη, τους διαβεβαιώνουμε ότι η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοιχτή και τους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής τους καριέρας».

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα