Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων η νέα ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965

Όπως έγινε γνωστό με χθεσινή απόφαση του αρμόδιου τμήματος του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων παρέχεται άδεια σύστασης και έγκρισης του καταστατικού της νέα ΠΑΕ που αφορά τον ΑΟΚ. Ικανοποιούνται με αυτόν τον τρόπο αιτήματα του συλλόγου που κατατέθηκαν στο υπουργείο τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Μεταξύ άλλων η απόφαση του υπουργείου αναφέρει τα ακόλουθα:

Εγκρίνεται η σύσταση της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Αθλητικός Όμιλος Καβάλα 1965 Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία» και το διακριτικό τίτλο « A.O KΑΒΑΛΑ 1965 Π.Α.Ε.»

1.Εγκρίνεται το καταστατικό της εταιρείας όπως αυτό καταρτίστηκε με την υπ’ αριθμ. 208/26.06.2019 Συμβολαιογραφική Πράξη της Συμβολαιογράφου Καβάλας Έλλη Πετρίδου του Κωνσταντίνου, και διορθώθηκε με την υπ’ αριθμ. 190/23.07.2019 διορθωτική – συμπληρωματική πράξη της Συμβολαιογράφου Αθηνών Αικατερίνης Σπυριδάκη του Κωνσταντίνου, αποτελούμενο από σαρανταπέντε (45) άρθρα.

2.Η παρούσα απόφαση να καταχωρηθεί στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.Μ.Η.) και η ανακοίνωση καταχώρησης να δημοσιευθεί στο διαδικτυακό του τόπο.

Δύο φιλικά ματς

για τον Α.Ο.Κ.

Και ενώ έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για έναρξη της προετοιμασίας των «Αργοναυτών», στις 10 αλλά και στις 14 Αυγούστου ο Α.Ο.Κ. έχει προγραμματίσει να δώσει δυο φιλικά παιχνίδια στο «Ανθή Καραγιάννη». Φιλικά παιχνίδια τα οποία αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Πιο συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει στις 10 Αυγούστου την Κ-20 του ΠΑΟΚ και στις 14 Αυγούστου τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Να θυμίσουμε ότι η αποστολή του Α.Ο.Κ. θα αναχωρήσει για τον Βώλακα Δράμας στις 18 Αυγούστου και μόλις επιστρέψει στη βάση του, θα παίξει με τη Βέροια εντός η εκτός έδρας.

Από κει και πέρα να τονίσουμε ότι την για την ερχόμενη Δευτέρα 5 Αυγούστου στις 18.00 έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η πρώτη της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη με προπόνηση στο «Ανθή Καραγιάννη» ή στο Περιγιάλι.

Θυμίζουμε ότι από χθες ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά για την συγκρότηση της ομάδας Κ-17 στο Περιγιάλι. Πιο συγκεκριμένα η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, συνεχίζοντας να επενδύει στο μέλλον με νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, παραμένοντας πιστή στις αρχές της για να κάνει πράξη το όραμα που εξαρχής έθεσε, για την ανάδειξη ταλέντων της ευρύτερης περιοχής μας, ενημερώνει ότι θα πραγματοποιήσει προπονήσεις για τη στελέχωση του τμήματος Κ-17, ποδοσφαιριστών γεννηθέντων τα έτη 2002, 2003 και 2004.

Το ταξίδι για τη δημιουργία της μεγάλης ομάδας που όλοι μας οραματιζόμαστε συνεχίζεται και ενημερώνουμε ότι οι προπονήσεις για τα δοκιμαστικά θα συνεχιστούν το Σάββατο 3 Αυγούστου καθώς και τη Δευτέρα 5 Αυγούστου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του βοηθητικού γηπέδου που διατηρεί η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, πίσω από το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

Οι προπονήσεις θα ξεκινάνε στις 6 το απόγευμα και απαραίτητα οι συμμετέχοντες στα δοκιμαστικά θα πρέπει να έχουν μαζί τους, ποδοσφαιρικά παπούτσια και ιματισμό.

Σημειώνεται ότι οι προπονήσεις για τα δοκιμαστικά θα γίνουν υπό την επίβλεψη του καταξιωμένου και έμπειρου προπονητή του ανδρικού τμήματος της Π.Α.Ε Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, Παύλου Δερμιτζάκη και με τη συμμετοχή των προπονητών μας, Άγγελου Κυρανούδη ,τεχνικού υπεύθυνου των τμημάτων υποδομής και εκπαιδευτή προπονητών UEFA-Ε.Π.Ο, Αντώνη Βαγενά, επικεφαλής προπονητικής ομάδας ακαδημίας και Νίκου Σουμουλίδη, προπονητή τερματοφυλάκων.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα