Έντονη είναι η ενόχληση της Super League για την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για το VAR!

Please select a featured image for your post

Η Super League 1 έσπευσε να εκφράσει την έντονή ενόχλησή της για την εταιρεία η οποία είναι υπεύθυνη για την τεχνική υποδομή και διάθεση του απαραίτητου τεχνολογικού εξοπλισμού που χρησιμοποιείται για την εφαρμογή του VAR.

Για την ακρίβεια η Super League 1 εκφράζει την έντονή ενόχλησή της για το γεγονός ότι η εταιρεία η οποία είναι υπεύθυνη για την τεχνική υποδομή και διάθεση του απαραίτητου τεχνολογικού εξοπλισμού που χρησιμοποιείται για την εφαρμογή του VAR (σ.σ. δεν πρόκειται για την εταιρεία τηλεοπτικής παραγωγής των αγώνων), δεν ενημέρωσε ποτέ την Super League για το γεγονός ότι είχε στην διάθεσή της επαρκή αριθμό οχημάτων για τις ανάγκες του VAR. Η SL 1 παρά το ότι είναι απολύτως σαφές ότι δεν έχει καμία ευθύνη για λειτουργία του VAR, θέλοντας να διευκολύνει στο μέτρο των αρμοδιοτήτων της, την εφαρμογή του VAR από την 1η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος, προέβη σε αλλαγές του προγράμματος των αγώνων, με την σύμφωνη πάντα γνώμη των ομάδων.

Αυτές οι αλλαγές στο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής όμως είχαν ως αποτέλεσμα κατά πρώτον οι ίδιες οι ομάδες να αναγκαστούν να αλλάξουν τον προγραμματισμό τους και κατά δεύτερον η Super League 1 δέχθηκε από την φίλαθλη κοινή γνώμη και τα ΜΜΕ αρνητική κριτική για τις αλλαγές αυτές στο πρόγραμμα, επιλέγοντας ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή, να μην απαντήσει για να εξηγήσει τους λόγους των αλλαγών αυτών, προκειμένου να μην δημιουργήσει οποιοδήποτε πρόβλημα στην υλοποίηση του VAR την 1η αγωνιστική. Αυτό το έλλειμμα ενημέρωσης από πλευράς της υπεύθυνης εταιρείας προκαλεί την έντονη ενόχληση της Super League 1, διότι η διοργανώτρια προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διευκολύνει ακόμα και τη μετακίνηση van από το ένα γήπεδο στο άλλο, αλλάζοντας τις ώρες διεξαγωγής αγώνων, αιτούμενη αστυνομική συνοδεία του van, αλλά και λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες οργανωτικές πρωτοβουλίες για την απρόσκοπτη υλοποίηση της διαδικασίας.

Προκαλεί λοιπόν έντονο προβληματισμό και δυσφορία το γεγονός πως η υπεύθυνη εταιρεία όμως, δεν ενημέρωσε ποτέ την Super League 1 ότι τελικά έχει επαρκή αριθμό οχημάτων, όπως όφειλε, ώστε να μη χρειαστούν όλες αυτές οι αλλαγές στο πρόγραμμα και η διοργανώτρια το πληροφορήθηκε την ώρα που διεξάγονταν οι αγώνες! H Διοργανώτρια Αρχή, από την πρώτη στιγμή, παρά το είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει καμία ευθύνη για την εφαρμογή του VAR, στάθηκε αρωγός στο πλαίσιο της διοργάνωσης των αγώνων του Πρωταθλήματος και ως εκ τούτου έχει την αυτονόητη απαίτηση να επιδεικνύεται ανάλογος σεβασμός προς αυτήν, τις ομάδες και τους φιλάθλους, με εκείνον που επιδεικνύει η ίδια προς όλους όσοι έχουν σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο και το Πρωτάθλημα.

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ LED

Από εκεί και πέρα υπήρξε και κάτι θετικό. Η υλοποίηση της ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 1 για την κεντρική διαχείριση πινακίδων LED στα γήπεδα της Super League, απέδωσε καρπούς από την 1η κιόλας αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Οι φίλαθλοι είτε στα γήπεδα, είτε από την τηλεόραση, διαπίστωσαν την ομοιομορφία προβολής συγκεκριμένων εταιρειών και αυτό αποτελεί το πρώτο βήμα για την εξάπλωση της διαφημιστικής αυτής προβολής, αλλά και της ενίσχυσης της εικόνας του Πρωταθλήματος της Super League 1.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα