Έρχεται ο Μελισσόπουλος αλλά αποχωρεί μάλλον από το ρόστερ του Α.Ο.Κ. ο Ψάλτης

Στον Α.Ο.Κ. κινούνται με άκρα μυστικότητα σχετικά και με βήματα πολύ προσεκτικά σχετικά με το κομμάτι της ενίσχυσης και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές οι «Αργοναύτες» όπως όλα δείχνουν φαίνεται να έχουν συμφωνήσει με τον 22χρονο πρώην επιθετικό ποδοσφαιριστή της Ξάνθης Ραφαήλ Μελισσόπουλο.

Οι δύο πλευρές όπως όλα δείχνουν είναι πάρα πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια και το σίγουρο είναι ότι στην περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή τότε η απόκτηση του Ραφαήλ Μελισσόπουλου θα αποτελέσει για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη μια πολύ σπουδαία προσθήκη στο ρόστερ του Α.Ο.Κ.. Να θυμίσουμε ότι ο ποδοσφαιριστής Ραφαήλ Μελισσόπουλος εκτός από τον ΑΟ Ξάνθης αγωνίστηκε για ένα χρόνο δανεικός στον ΝΠΣ Βόλος.

Σαφώς και με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, δείχνει την επιθυμία και την πρόθεση των ανθρώπων της Καβαλιώτικης ΠΑΕ να δημιουργήσουν ένα σύνολο ικανό, πολύ ισχυρό σε επίπεδο έμψυχου δυναμικού και το οποίο πρωταγωνιστήσει και στη Football League. Και ενώ είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Ραφαήλ Μελισσόπουλου στον Α.Ο.Κ., αντίθετα δείχνει να απομακρύνεται από τον Α.Ο.Κ. η ίπτωση της παραμονής του Θεοχάρη Ψάλτη. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος είχε έρθει στην Καβάλα για τον Α.Ο.Κ. από τον Πανθρακικό την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018 με προπονητή τον Κώστα Ανυφαντάκη ενώ παρέμεινε και πέρσι στο ρόστερ όπου έχασε αρκετά παιχνίδια λόγω του προβλήματος τραυματισμού που είχε στο χέρι. Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το ότι μέχρι σήμερα η διοίκηση της ομάδας της Καβάλας δεν έχει συναντηθεί με τον ποδοσφαιριστή Θεοχάρη Ψάλτη αλλά όσο περνάνε οι ημέρες τόσο φαίνεται να λιγοστεύουν οι πιθανότητες παραμονής του για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο έμψυχο δυναμικό των «Αργοναυτών». Τέλος να θυμίσουμε ότι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές συμφώνησαν με την διοίκηση των «αργοναυτών» και θα παραμείνουν στο ρόστερ του Α.Ο.Κ. και για την νέα σεζόν στην Football League. Πληροφορίες παράλληλα μας αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνουν συζητήσεις και με τον Στέλιο Μπλιο ώστε να ανανεώσει για ακόμη μια χρονιά. Τέλος να θυμίσουμε ότι ήδη έχουν ανανεώσει με τον Α.Ο.Κ. οι ποδοσφαιριστές, Γιώργος Δήμιζας, Σάββας Τουμανίδης, Δημήτρης Θωμαϊδης, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, Βασίλης Γαβριηλίδης και ο έμπειρος επιθετικός ποδοσφαιριστής Κώστας Μαρκόπουλος.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα