Ετοιμάζουν ανακοινώσεις στο Νέστο ενώ αύριο ξεκινάει η προετοιμασία

Παρά το ότι μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση φαίνεται ότι ο Νέστος έχει συμφωνήσει προφορικά με τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα κατά πάσα πιθανότητα τη φανέλα του Νέστου στη νέα αγωνιστική σεζόν θα φοράνε ο τερματοφύλακας Μανώλης Δεμένικος που πέρσι αρχικά αγωνίστηκε στην Ασπίδα Ξάνθης και στη συνέχεια στον ΑΟΚ για 6 μήνες, ο πλάγιος επιθετικός Αντώνης Χαριτίδης που πέρσι έπαιξε στον Κεραυνό Πέρνης ενώ στα παρελθόν έχει αγωνιστεί πάλι στη Χρυσούπολη και ο μεσοεπιθετικός Οδυσσέας Γεωργιάδης που πέρσι επίσης έπαιξε στον Κεραυνό Πέρνης. Τον Χαριτίδη και τον Γεωργιάδη τους είχε παίκτες ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης στον Αήρ Αβάτου. Επίσης επιστρέφει στο Νέστο ο Θωμάς Τσέκος που πέρσι αγωνίστηκε στον Αρη Αβάτου. Είναι δεκάρι και έχει αγωνιστεί και στη Δόξα Θεολόγου.

Έπιασαν δουλειά

Το μόνο σίγουρο πλέον είναι το ότι η νέα διοίκηση στο Νέστο Χρυσούπολης έπιασε δουλειά τις τελευταίες ημέρες ενώ θυμίζουμε ότι ο προπονητής Κυριάκος Κετσιεμενίδης θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στον πάγκο της ομάδας της Χρυσούπολης αφού στο ραντεβού των δύο πλευρών είχαμε συμφωνία. Είναι γεγονός ότι η περσινή παρουσία του Κυριάκου Κετσιεμενίδη στο Νέστο ήταν ιδιαίτερα θετική αλλά φέτος ο ίδιος θα κληθεί να διαχειριστεί ένα διαφορετικό ρόστερ αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές πέρασαν την πόρτα της εξόδου. Η προετοιμασία του Νέστου θα ξεκινήσει την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα ενώ όπως έγινε γνωστό ο προπονητής Κυριάκος Κετσιεμενίδης θα έχει συνεργάτες, τον Ξενοφών Βουγιουκλή στη θέση του υπεύθυνου φυσικής κατάστασης και τον Θεόδωρο Παπαδόπουλο όπως και πέρσι στη θέση του γυμναστή τερματοφυλάκων. Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι ο επί σειρά παράγοντας του Νέστου Χρυσούπολης, Σάββας Λαζαρίδης είναι ο νέος πρόεδρος της ομάδας.

Διαδέχεται τον Νίκο Μπουντρούδη ενώ στο νέο διοικητικό συμβούλιο συμμετέχουν και άλλα στελέχη της περσινής διοίκησης. Ο Γιώργος Μαστιγόπουλος επανέρχεται στη θέση του γενικού αρχηγού ενώ τελικά δεν συμμετέχει ο Στάθης Καραλίδης.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα