Το πλήρες πρόγραμμα του πρωταθλήματος Μικτών Κ12 και Κ14 με τη συμμετοχή της Ε.Π.Σ. Καβάλας

Please select a featured image for your post

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Μικτών Ομάδων Ενώσεων κάτω των 12 (Κ12) και κάτω των 14 (Κ14) ετών στα οποία θα λάβουν μέρος και τα αντίστοιχα συγκροτήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας.

Να τονίσουμε ότι στον όμιλο της Περιφέρειας μας συμμετέχουν οι ομάδες;: Ε.Π.Σ. Καβάλας, Ε.Π.Σ. Μακεδονίας, Ε.Π.Σ Θράκης, Ε.Π.Σ. Ξάνθης, Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, Ε.Π.Σ. Έβρου, Ε.Π.Σ. Σερρών και Ε.Π.Σ. Δράμας. Τα πανελλήνια πρωταθλήματα Κ-12 & Κ-14 θα διεξαχθούν σε ομίλους. Στην εν λόγω φάση οι όμιλοι θα είναι οκτώ (8) και συγκροτήθηκαν με γεωγραφικά κριτήρια για οικονομικούς λόγους. Στον 1ο όμιλο πέρα απο της τρεις Ενώσεις της Θράκης(Έβρος, Θράκη, Ξάνθη) θα μετέχουν και οι Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Μακεδονία και Χαλκιδική. Οι αγώνες σε κάθε όμιλο θα προκύψουν μετά από κλήρωση θα είναι μονοί, οι αγώνες θα διεξαχθούν στην έδρα της ομάδας που θα κληρωθεί ως γηπεδούχος. Την πρόκριση στην επόμενη φάση θα πάρουν οι 2 πρώτοι του ομίλου και θα αντιμετωπίσουν τους δύο πρώτους του 2ου ομίλου σε νοκ άουτ αγώνες οπού γηπεδούχοι θα είναι οι πρώτοι των ομίλων.

Στο πρωτάθλημα Κ-12 η διάρκεια θα είναι 60 λεπτά (30’ το κάθε ημίχρονο) και στο Κ-14, 70 λεπτά (35΄ το κάθε ημίχρονο) Από την 2η Φάση των αγώνων και μετά, στην περίπτωση κατά την οποία κατά την λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα οι ομάδες είναι ισόπαλες, τότε η νικήτρια ομάδα ανακηρύσσεται μετά από εκτέλεση επανορθωτικών λακτισμάτων (πέναλτι), χωρίς παράταση

Στο πρωτάθλημα Κ-12 δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε οποιαδήποτε Π.Α.Ε. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν έως τέσσερις (4) συνολικά ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα ερασιτεχνικά ιδρυτικά σωματεία των Π.Α.Ε. άλλως θα υπάρχουν κυρώσεις σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 του
ΚΑ.Π.

Για το πρωτάθλημα Κ-14, δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ποδοσφαιριστές, που ανήκουν είτε στα τμήματα υποδομών των ερασιτεχνικών ιδρυτικών σωματείων των Π.Α.Ε., είτε στα τμήματα υποδομών των Π.Α.Ε. με την προϋπόθεση ότι δεν θα έχουν αγωνιστική συμμετοχή ούτε ενός λεπτού στα πρωταθλήματά τους (Super League 1, Super League 2 και Football League).

Στα Πρωταθλήματα Κ-12 και Κ-14 επιτρέπονται, έως και επτά (7) αλλαγές, οι οποίες θα πραγματοποιούνται σε τρείς (3) διακοπές του αγώνα ανεξάρτητα από τις θέσεις που αγωνίζονται, απαγορευμένης της επανασυμμετοχής οποιουδήποτε από τους ποδοσφαιριστές που αντικαταστάθηκαν στον ίδιο αγώνα. Η ομάδα μπορεί να πραγματοποιήσει τον παραπάνω αριθμό αλλαγών σε τρεις (3) το ανώτατο φυσικές διακοπές του αγώνα [τρείς (3) ξεχωριστές διακοπές για κάθε ομάδα]. Η κατά παράβαση χρησιμοποίηση επιπλέον φυσικής διακοπής, συνιστά αντικανονική συμμετοχή για τον ποδοσφαιριστή που μπήκε (έγινε τακτικός) και σε περίπτωση ένστασης, επιφέρει τις προβλεπόμενες από τον Κ.Α.Π. κυρώσεις Η πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος ορίζεται για το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019.

Η ΕΠΣ Καβάλας θα συμμετάσχει στον 1ο όμιλο των δύο πρωταθλημάτων. Νέοι Ενωσιακοί προπονητές ανέλαβαν ο Γιώργος Τίττης και ο Χάρης Παππάς και μαζί τους σε θέση προπονητή τερματοφυλάκων θα είναι ο Παύλος Αγαθόπουλος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων που θα γίνουν στον 1ο όμιλο, είναι το εξής:

1η αγωνιστική

ΕΠΣ Καβάλας – Μακεδονίας

ΕΠΣ Θράκης – Ξάνθης

ΕΠΣ Χαλκιδικής – Έβρου

ΕΠΣ Σερρών – Δράμας

2η αγωνιστική

ΕΠΣ Θράκης – Καβάλας

ΕΠΣ Μακεδονίας – Χαλκιδικής

ΕΠΣ Ξάνθης – Σερρών

ΕΠΣ Δράμας – Έβρου

3η αγωνιστική

ΕΠΣ Καβάλας – Χαλκιδικής

ΕΠΣ Σερρών – Θράκης

ΕΠΣ Δράμας – Μακεδονίας

ΕΠΣ Έβρου – Ξάνθης

4η αγωνιστική

ΕΠΣ Σερρών – Καβάλας

ΕΠΣ Χαλκιδικής – Δράμας

ΕΠΣ Θράκης – Έβρου

ΕΠΣ Μακεδονίας – Ξάνθης

5η αγωνιστική

ΕΠΣ Καβάλας – Δράμας

ΕΠΣ Έβρου – Σερρών

ΕΠΣ Ξάνθης – Χαλκιδικής

ΕΠΣ Μακεδονίας – Θράκης

6η αγωνιστική

ΕΠΣ Έβρου – Καβάλας

ΕΠΣ Δράμας – Ξάνθης

ΕΠΣ Σερρών – Μακεδονίας

ΕΠΣ Χαλκιδικής – Θράκης

7η αγωνιστική

ΕΠΣ Ξάνθης – Καβάλας

ΕΠΣ Μακεδονίας – Έβρου

ΕΠΣ Θράκης – Δράμας

ΕΠΣ Χαλκιδικής – Σερρών

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα