Κύπελλο Ελλάδας: Καταργούνται οι όμιλοι και μονοί θα οι αγώνες μέχρι τους “16”

Αλλαγές θα έχει το Κύπελλο Ελλάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς καταργούνται οι όμιλοι και θα γίνονται μονοί αγώνες μέχρι τους “16” του θεσμού.

Πιο συγκεκριμένα το Κύπελλο Ελλάδας θα είναι διαφοροποιημένο την επόμενη αγωνιστική περίοδο και η προκήρυξη του θεσμού για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 θα περιλαμβάνει τροποποιήσεις ως προς τον τρόπο διεξαγωγής του.

Το θέμα συζητήθηκε στην Επιτροπή Διοργανώσεων του και και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, ενώ ήταν και ένα από τα θέματα στην ατζέντα του σημερινού Δ.Σ. της Super League, το οποίο αποφάσισε και για το μοντέλο του επόμενου πρωταθλήματος.

Οι Ευρωπαίοι της νέας σεζόν, δηλαδή οι ομάδες που έχουν εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο θα ξεκινούν από τη φάση των “16”, θυμίζοντας πως μέχρι τώρα όλες οι ομάδες της Super League συμμετείχαν από τους “32”. Επίσης, καταργούνται οι όμιλοι και μέχρι τους “16” οι αγώνες θα είναι μονοί.

Εξάλλου, η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου αποδέχθηκε την εισήγηση για μόνο τελικό σε ουδέτερη έδρα και την τελική απόφαση θα πάρει η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ομοσπονδίας. Ο υπερσύμβουλος της ΕΠΟ, Πετρ Φουσεκ, ήταν υπέρ του διπλού τελικού, αλλά τελικά δεν πέρασε αυτή η πρόταση.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα