Με πολλά όνειρα, φιλοδοξίες και μεγάλα οράματα ξεκίνησε την προετοιμασία ο Α.Ο.Κ.

Με πολλά όνειρα, φιλοδοξίες και μεγάλα οράματα ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Α.Ο.Κ. στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και η πρώτη συνάντηση, στο πλαίσιο των αγωνιστικών υποχρεώσεων στα τέλη Σεπτεμβρίου και η οποία συνοδεύτηκε με την πρώτη προπόνηση.

Στο πρώτο ραντεβού των «Αργοναυτών» παρά τις υψηλές θερμοκρασίες ήταν όλοι εκεί. Οι φίλαθλοι της ομάδας οι οποίοι έδειξαν ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα και στο νέο πρωτάθληα, σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, ο προπονητής της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης και οι συνεργάτες του Γιώργος Γουνελάς και Νίκος Σουμουλίδης αλλά και αρκετοί ποδοσφαιριστές, είτε προέρχονται από το περυσινό ρόστερ είτε εκείνοι οι οποίοι αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Γαβριηλίδης, Τουμανίδης, Θωμαϊδης, Κέρθι, Μαρκόπουλος, Ντουρτμές, Γ. Παπαδόπουλος, Δήμιζας και κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν πέρυσι στον Α.Ο.Κ., ήταν στην 1η του Α.Ο.Κ. και βέβαια κάποια από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Σε ότι έχει να κάνει με τα νέα πρόσωπα να σημειώσουμε στην πρώτη συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές Καθάριος, Δόντσος, Ορφανίδης, Σιαματάς, Στίκας ενώ αναμένεται τις επόμενες ημέρες από την ΠΑΕ Καβάλα να έχουμε επίσημες ανακοινώσεις τόσο για τους παραπάνω παίκτες όσο και για άλλα με άλλα μεταγραφικά αποκτήματα.

Η προετοιμασία

των «Αργοναυτών»

Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να τονιστεί είναι το ότι στην πρώτη των «Αργοναυτών» άπαντες έδειξαν πολύ μεγάλη διάθεση να δουλέψουν σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας και το σίγουρό είναι ότι από πλευράς της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. το μεγαλύτερο βάρος θα πέσει σε θέματα φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια σε θέματα τακτικής. Μέχρι που η αποστολή της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη ανέβει στο αθλητικό κέντρο του Βώλακα, η προετοιμασία του Α.Ο.Κ. θα συνεχιστεί στην Καβάλα, είτε στο βοηθητικό είτε στο γήπεδο του Κρυονερίου. Θυμίζουμε ότι στο προπονητικό κέντρο του Βώλακα, στα ορεινά της Δράμας θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου η ομάδα της Καβάλας. Πιο συγκεκριμένα η αποστολή της ομάδας της Καβάλας θα βρίσκεται εκεί για 13 ημέρες από τις 17 έως τις 29 Αυγούστου, αμέσως μετά το τέλος του πρώτου μέρους της προετοιμασίας της. Μάλιστα θα είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που επιλέγει το συγκεκριμένο κέντρο για να δουλέψει εν όψει των υποχρεώσεων που θα ακολουθήσουν σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 ανακοινώνει ότι για τρίτη συνεχόμενη χρόνια και μετά το πέρας του πρώτου σταδίου προετοιμασίας η ομάδα μας θα μεταβεί στο Αθλητικό κέντρο Βώλακα για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας κατά τις ημερομηνίες 17/8 μέχρι 29/8» .

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα