Ο Νέστος Χρυσούπολης ξεκινάει τις απαιτούμενες διαδικασίες για να ολοκληρωθεί η σύσταση της ΠΑΕ

Σε σύσταση ΠΑΕ και συμμετοχή στην Football League, προχωρά ο Νέστος Χρυσούπολης μετά τις τελευταίες εξελίξεις που προέκυψαν στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στην απόφαση αυτό προχώρησε το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας της Χρυσούπολης το βράδυ της Δευτέρας, στην έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε ώστε να συζητηθεί η συγκεκριμένη δυνατότητα η οποία προέκυψε στο Νέστο με την αποχώρηση του Ηρακλή και του Κρόνου Αργυράδων από το πρωτάθλημα της Football League.

Από την πλευρά τους βέβαια πέρα για πέρα δικαιολογημένα οι άνθρωποι της διοίκησης του Νέστου εκφράζουν τον έντονο προβληματισμό τους για τα οικονομικής φύσης προβλήματα που θα προκύψουν σε αυτή την επαγγγελματική κατηγορία, με τον πρόεδρο της ομάδας, Σάββα Λαζαρίδη να αναφέρει πως βρίσκεται σε συζητήσεις με έναν γνωστό και δυνατό επιχειρηματία ο οποίος θα βοηθήσει την ομάδα να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Νέστος Χρυσούπολης βρίσκεται σε μία καθοριστική καμπή, με το χρόνο να τρέχει και σίγουρα να μην αποτελεί «σύμμαχο» στις προσπάθειες που πρέπει να γίνουν τόσο για την σύσταση της ΠΑΕ όσο και σε ότι έχει να κάνει με την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του. Και αυτό διότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει με όσα θα ίσχυαν στην περίπτωση που ο Νέστος αγωνίζονταν τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα