Οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας

Ο Καβαλιώτης διαιτητής Παναγιώτης Τσιάρας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση στο Κιλκίς ανάμεσα στον τοπικό Κιλκισιακό με τον Πανδραμαϊκό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ενώ να σημειώσουμε ότι βοηθοί του θα είναι επίσης οι καβαλιώτες κ.κ. Καμπερίδης-Ζαχαριάς.

Να τονίσουμε ότι η 4η αγωνιστική στο 1ο όμιλο είναι μία αγωνιστική που περιλαμβάνει πολύ σημαντικά παιχνίδια ενώ στην αναμέτρηση του Νέστου στην έδρα του με αντίπαλο τον Άρη Αβάτου, σε ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη, διαιτητής ορίστηκε να είναι ο Κεφίλης από την Ε.Π.Σ. Έβρου. Από κει και πέρα ο διαιτητής Στρατούδης από τον Έβρο ορίστηκε την αναμέτρηση του Αετού Ορφανού στον Ηρακλή Ζυγού σε μία δύσκολη έξοδο για το συγκρότημα του Παύλου Προβατίδη με στόχο μόνο τη νίκη για τους φιλοξενούμενους ενώ ο Δραμινός ρέφερι Σιαμάνης θα είναι ο διαιτητής στην αναμέτρηση του Κεραυνού Πέρνης στη Χρυσούπολη με τη Δόξα Κάτω Καμήλας, σε μία ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με το συγκρότημα του Γιάννη Μαλαματά να θέλει πάση θυσία τη νίκη ώστε να βελτιώσει την θέση του στην βαθμολογία. Στο παιχνίδι της Δόξας Θεολόγου στην έδρα της Ένωσης Αλεξανδρούπολης, διαιτητής θα είναι ο Λαπάτας από την Ε.Π.Σ. Θράκης με την ενισχυμένη ομάδα της Θάσου να αναζητεί το πρώτο θετικό αποτέλεσμα μακριά από το γήπεδο του, ενώ ο διαιτητής Αγγελάκης από τη Μακεδονία ορίστηκε το μεγάλο Σερραϊκό ντέρμπι του 1ου ομίλου ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι η 4η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής είναι μία αγωνιστική σημαντική για τις τέσσερις (4) ομάδες του νομού Καβάλας οι οποίες θέλουν τη νίκη ή το θετικό αποτέλεσμα η κάθε μία για διαφορετικό λόγο προκειμένου να κάνει ένα ακόμη βήμα στην υλοποίηση του στόχου που έχει ο κάθε σύλλογος.

Αναλυτικά οι ορισμοί των διαιτητών στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής της 4ης αγωνιστικής, έχουν ως εξής:

Γ’ Εθνική – 4η αγωνιστική

(Κυριακή 13/10, 16:00)

Γήπεδο «Φώτης Κοσμάς»:

Ένωση Αλεξανδρούπολης – Δόξα Θεολόγου,

Λαπάτας, Γκιόσης, Καρακασίδης (ΕΠΣ Θράκης)

Γήπεδο Γεννησέας:

Ηρακλής Ζυγού – Αετός Ορφανού,

Στρατούδης (ΕΠΣ Έβρου), Καραγιάννης, Δημητριάδης (ΕΠΣ Θράκης)

Γήπεδο ΑΟ Ξάνθης:

Άρης Αβάτου – Νέστος Χρυσούπολης,

Κεφίλης, Τερζόπουλος (Έβρου), Κυριαζής (ΕΠΣ Θεσσαλίας)

Γήπεδο Σερρών:

Πανσερραϊκός – Απόλλων Παραλιμνίου,

Αγγελάκης, Νταβέλας, Φράγιος (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Γήπεδο Χρυσούπολης:

Κεραυνός Πέρνης – Δόξα Κ. Καμήλας,

Σιαμάνης, Τσακίρης, Οικονομίδης (ΕΠΣ Δράμας)

Γήπεδο Κιλκίς:

Κιλκισιακός – Πανδραμαϊκός,

Τσιάρας, Καμπερίδης, Ζαχαριάς (ΕΠΣ Καβάλας)

Ρεπό: Ορφέας Ξάνθης

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα