Παραμονή Στυλίδη στον ΓΣ Ελευθερούπολης ενώ αποχώρησαν οι Λαζαρίδης και Κελεσίδης

Ο καλαθοσφαιριστής και πρώτος σκόρερ της Φώτης Στυλίδης όπως έγινε γνωστό με σχετική ανακοίνωση, θα παραμείνει για τέταρτη σερί χρονιά στον ΓΣ Ελευθερούπολης με τη διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει παράλληλα την λύση της συνεργασίας της με δύο παίκτες.

Ειδικότερα να σημειώσουμε ότι το διοικητικό συμβούλιο του ΓΣ Ελευθερούπολης θα έχει την βοήθεια του πρώτου σκόρερ της και στην Α2 κατηγορία μπάσκετ ανδρών. Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Ελευθερούπολης, ο καλαθοσφαιριστής Φώτος Στυλίδης θα παραμείνει στην ομάδα και θα την ενισχύσει την νέα χρονιά στα «σαλόνια» της Α2.

Παράλληλα, ο ΓΣ Ελευθερούπολης με σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε ανακοίνωσε την λύση της συνεργασία του με τους Χριστόφορο Κελεσίδη και Κώστα Λαζαρίδη, τους οποίους ευχαρίστησε για την προσφορά τους.

Η ανακοίνωση του

ΓΣ Ελευθερούπολης

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Φώτη Στυλίδη αναφέρει τα εξής:

«Παραμένει η “σημαία” στον ιστό της

Ανακοινώνουμε τη συνεργασία της ομάδα μας και για τη σεζόν 2019-2020 με τον Φώτη Στυλίδη. Ο πρώτος σκόρερ του ΓΣΕ συνεχίζει για 4η συνεχόμενη χρονιά στο ρόστερ.

Φώτη καλή επιτυχία και καλή δύναμη».

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα