Παρέμεινε στον πάγκο του Μ.Α Ορφανίου ο προπονητής Μπάμπης Χρυσοστομίδης

Ο προπονητής Μπάμπης Χρυσοστομίδης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παραμένει στον πάγκο του ΜΑ Ορφανίου, ομάδα η οποία φέτος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α` κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας.

Να θυμίσουμε ότι ο Σερραίος προπονητής οδήγησε τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου μετά από πολλά χρόνια στην κατηγορία των μεγάλων του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μας ενώ στο νομό Καβάλας ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης έχει εργαστεί στο παρελθόν ακόμη στον Ορφέα Ελευθερούπολης, στον Άρη Ακροποτάμου και στο Νέστο Χρυσούπολης.

Η ανακοίνωση

του ΜΑ Ορφανίου

-«Ήταν πέρσι τον Ιούλιο όταν ένας παλιός φίλος επέστρεφε πίσω στο Ορφάνι και τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.
Επέστρεφε κουβαλώντας στις πλάτες του μεγάλες επιτυχίες και πορείες, τις οποίες πέτυχε είτε με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή είτε τα τελευταία χρόνια με αυτήν του προπονητή !

Ήταν αυτός τον οποίο η Διοίκηση εμπιστεύτηκε για την δουλειά του προπονητή και μαζί σχεδίασαν την άνοδο του ΜΕΓΑ στην κορυφαία κατηγορία του νόμου μετά από 23 χρόνια απουσίας !

Ήταν αυτός ο μαέστρος και οργανωτής του αγωνιστικού τμήματος όπου κάτω από τις οδηγίες του, ο ΜΕΓΑΣ μετά από κάποιους μήνες και συγκεκριμένα την περασμένη άνοιξη αναδεικνύεται αήττητος πρωταθλητής !!!
Φέτος χωρίς δεύτερη σκέψη και οι δυο πλευρές, προπονητής και διοίκηση, δίνουν ξανά τα χέρια για εκ νέου συνεργασία και συνέχιση του έργου το οποίο ξεκίνησαν την περασμένη σεζόν !!!

Η Διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει τον Babis Xrisostomidis για όσα πρόσφερε πέρσι, την τοποθέτηση της ομάδας μας ανάμεσα στους κορυφαίους του νόμου μετά από τόσα χρόνια!!!

Σου ευχόμαστε υγεία και δύναμη ώστε να τα καταφέρεις και φέτος στο δύσκολο αυτό έργο όπου αναλαμβάνεις !!!

Καλή συνέχεια , Καλή ποδοσφαιρική χρόνια !!!

«ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΓΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΓΑΣ».

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα