Παύλος Δερμιτζάκης: «Χάσαμε ένα ημίχρονο μέσα στον Ασπρόπυργο αλλά πρέπει να γυαλίζει το μάτι μας»

Please select a featured image for your post

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης μέσα στον Ασπρόπυργο και μετά την ήττα με (1-0), ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Παύλος Δερμιτζάκης τόνισε μεταξύ των άλλων ότι η ομάδα του πρέπει να γίνει περισσότερο ουσιαστική και συγκεκριμένη στο επιθετικό κομμάτι.

Παράλληλα ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Παύλος Δερμιτζάκης υπογράμμισε ότι: «Ίσως πρέπει να δώσω περισσότερο στα παιδιά να καταλάβουν ότι σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να γυαλίζει το μάτι και να ζητάμε περισσότερα πράγματα για να είμαστε μέσα στο στόχο».

Οι δηλώσεις του

Παύλου Δερμιτζάκη

Χαρακτηριστικά ο τεχνικό των «Αργοναυτών» Παύλος Δερμιτζάκης, μετά την ήττα του Α.Ο.Κ. με (1-0), στον Ασπρόπυργο σημείωσε τα εξής:

-«Ήταν το πέμπτο επίσημο παιχνίδι σε Κύπελλο και πρωτάθλημα και η ομάδα μου έκανε την πρώτη ήττα. Ήταν κάτι που θα ερχόταν κάποια στιγμή και θέλω να τονίσω ότι είναι μέρος του παιχνιδιού αρκεί την ήττα να τη διαβάζεις και να προσπαθείς να την ερμηνεύσεις. Να παίρνεις τα θετικά της. Ήταν ένα παιχνίδι εκτός έδρας που όπως είπα και στα παιδιά θα δίναμε το στίγμα μας σαν ομάδα. έχουμε το παιχνίδι κυριαρχίας αλλά πρέπει να γίνουμε περισσότερο ουσιαστικοί και συγκεκριμένο στο επιθετικό μας κομμάτι για να μπορούμε να παίρνουμε αυτό που μας αναλογεί. Ίσως πρέπει να δώσω περισσότερο στα παιδιά να καταλάβουν ότι σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να γυαλίζει το μάτι και να ζητάμε περισσότερα πράγματα για να είμαστε μέσα στο στόχο.

Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα που ερχόταν από μια ήττα εκτός έδρας ενώ στην έδρα της έφερε μια ισοπαλία.

Ήταν δεδομένο ότι ο Ασπρόπυργος θα μας πιέσει για να κερδίσει προκειμένου να ανακάμψει αγωνιστικά και ψυχολογικά. Από την άλλη εμείς προετοιμαστήκαμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα γιατί όχι και τη νίκη αλλά θέλω να τονίσω ότι χάσαμε ένα ημίχρονο. Στο πρώτο δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Δεν είχαμε τα καλά στοιχεία που είχαμε σε άλλα παιχνίδια, δεν ήμασταν τόσο αποφασιστικοί. Μας έλειπε η τελική πάσα για να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για ευκαιρίες. Στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και είχαν μια ακόμη οι γηπεδούχοι που αν γινόταν γκολ , το έργο μας θα ήταν πολύ δύσκολο. Στο β` μέρος θα έλεγα ότι δουλέψαμε πάρα πολύ. Είχαμε τον έλεγχο, την κυριαρχία. Μέσα από την κυριαρχία και αλλαγές του σχηματισμού προσπαθήσαμε να αναπτυχθούμε από τα πλάγια και τον άξονα. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Πρέπει να διαβάσουμε τα αρνητικά και να κρατήσουμε τα θετικά στα οποία θα χτίσουμε πάνω σε αυτά. Εύχομαι στον φίλο μου τον Γιώργο που είναι ένας πολεμιστής όλα αυτά τα χρόνια στις ομάδες που έχει, τα καλύτερα. Πραγματικά να πετύχουν τον στόχο που έχουνε σαν ομάδα. Επίσης να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Ασπρόπυργος για την άριστη φιλοξενία. Να ξέρουνε ότι θα την ανταποδώσουμε και θα έχουν ότι ζητήσουν στην όμορφη Καβάλα μας».

Η ΠΑΕ Καβάλα

ευχαριστεί τον

φίλαθλο κόσμο της

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. Καβάλα 1965 εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο τονίζεται ότι, θεωρεί υποχρέωση της, δημόσια να ευχαριστήσει όλους τους Καβαλιώτες φιλάθλους που παραβρέθηκαν στον Ασπρόπυργο για να σταθούν στο πλευρό της ομάδας μας στο παιχνίδι με την ΠΑΕ Ένωση Ασπροπύργου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Football League. Ευχαριστεί τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων «Γαλάζιοι Αργοναύτες» για την συγκινητική τους παρουσία οι οποίοι αψηφώντας τα πάντα, χρειάστηκε αυθημερόν να ταξιδέψουν εκατοντάδες χιλιόμετρα για να στηρίξουν τον Α.Ο.Κ. ενέργεια η οποία αποδεικνύει έμπρακτα, την αγάπη τους για την ομάδα μας. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Παράλληλα η Π.Α.Ε. Α.Ο. Καβάλα 1965 ευχαριστεί την ΠΑΕ Ένωση Ασπροπύργου για την φιλοξενία της.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα