Προχωρά η σύσταση ΠΑΕ στον Α.Ο.Κ. και την Παρασκευή η Γενική Συνέλευση

Προχωρά η σύσταση ΠΑΕ στον Α.Ο.Κ.

και την Παρασκευή η Γενική Συνέλευση

Μπροστά τις διαδικασίες για την σύσταση ΠΑΕ βάζουν στην Καβάλα τον Α.Ο.Κ., με αφορμή την συμμετοχή της ομάδας στο προσεχές πρωτάθλημα της Football League.

Ειδικότερα να τονίσουμε ότι την ερχόμενη Παρασκευή 14 Ιουνίου οι «αργοναύτες» θα πραγματοποιήσουν Γενική Συνέλευση, στο Εμπορικό Επιμελητήριο της Καβάλας, στην οποία θα παρθούν όλες οι αποφάσεις που απαιτούνται για το συγκεκριμένο θέμα.

Παράλληλα σε αυτή θα συζητηθεί το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου, θα γίνει ο απολογισμός της σεζόν που έφυγε ενώ παράλληλα, θα εκλεγεί και μία πενταμελής επιτροπή που θα τρέξει τις διαδικασίες που απαιτούνται για την δημιουργία της ΠΑΕ. Παράλληλα να αναφέρουμε ότι στη ΓΣ συνέλευση η οποία αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, θα γίνει λογοδοσία και απολογισμός του ΔΣ και τροποποίηση και εναρμόνιση του καταστατικού του συλλόγου σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου. Σε ότι αφορά την σύσταση της ΠΑΕ θα αναδειχθεί μια 5μελη επιτροπή για να προχωρήσει το θέμα, ενώ θα αποφασιστεί και το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

Η ανακοίνωση

του ΑΟ Καβάλα

-Η ανακοίνωση της διοίκησης του ερασιτέχνη ΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

«Καλούνται σύμφωνα με το καταστατικό τα μέλη του AO Καβάλα, όπως παραστούν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης που θα συνέλθει στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καβάλας (Ομονοίας 50) την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 και ώρα 20:00 προς συζήτηση των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης :

Θέματα

1. Λογοδοσία και Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Ονομασία της υπό σύστασης ΠΑΕ, Καθορισμός ύψους μετοχικού κεφαλαίου και τιμής ανά μετοχή & Εκλογή πενταμελούς επιτροπής αρμόδιας για την υπό σύσταση Π.Α.Ε.

3. Τροποποίηση και εναρμόνιση καταστατικού σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Γεν. Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα (Παρασκευή 14/6), στον ίδιο χώρο και ώρα 20.30.

Χρήσιμες Πληροφορίες:

Α) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα ενεργά μέλη του συλλόγου και παρακαλούνται όσα μέλη δεν είναι ταμειακώς ενήμερα, να τακτοποιήσουν την συνδρομή τους έως και την τρέχουσα περίοδο, στον τόπο διεξαγωγής της Γ.Σ. και μόνο πριν την έναρξη της (19:30 έως 20:00) ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας.

Β) Τα μέλη κατά την προσέλευσή τους θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους».

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα