Πρόσκληση της ΕΠΟ στην Ε.Π.Σ. Καβάλας για συμμετοχή στο «Training the Future»

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο σημειώνεται ότι:

«Η συστηματική και προγραμματισμένη δουλειά, που γίνεται πλέον στα τμήματα υποδομής της Ένωσής μας, σε συνεργασία πάντα με τα σωματεία, αρχίζει να αποδίδει καρπούς.

Η συνεργασία μεικτών ομάδων, Ένωσιακών προπονητών, Επιτροπής Τμημάτων Υποδομής,σωματείων και των προπονητών τους, είχε φέτος την καλύτερη δυνατή χημεία, με αποτέλεσμα οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας να ξεχωρίζουν με τις επιδόσεις τους σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχαν και να τους ξεχωρίζουν τα έμπειρα μάτια των Ομοσπονδιακών προπονητών.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και του ποδοσφαιριστή της μεικτής μας ομάδας Παίδων, Βασίλη Τσονάκα, ο οποίος κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό προπονητή στην προεπιλογή της Θεσσαλονίκης και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Σήμερα, στα πλαίσια του εγκεκριμένου από την UEFA αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας “Training the Future”, καλείται από την ΈΠΟ ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσονάκας για να λάβει μέρος στις τελικές προπονήσεις προεπιλογής Κ-14, που θα γίνουν στο Καρπενήσι από 25 έως 28 Ιουνίου 2018.

Η αποστολή θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Montana (συγκέντρωση 25 Ιουνίου 2018 και ώρα 20:00 μ.μ.) ενώ έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι αναχωρήσεις των ποδοσφαιριστών με λεωφορεία από την Αθήνα (Πάρκο Γουδή) και τη Θεσσαλονίκη (Ολυμπιακό Μουσείο) για τις 25 Ιουνίου 2018 και ώρα 15:00 μ.μ»

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα