Σήμερα στις 8 το βράδυ η Γενική Συνέλευση των «Αργοναυτών»

Σήμερα στις 8 το βράδυ στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καβάλας θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των «Αργοναυτών» και η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης επιτροπής του ερασιτέχνη ΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

«Καλούνται σύμφωνα με το καταστατικό τα μέλη του AO Καβάλα, όπως παραστούν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης που θα συνέλθει στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καβάλας (Ομονοίας 50) την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 και ώρα 20:00 προς συζήτηση των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης :

Θέματα

1. Λογοδοσία και Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Ονομασία της υπό σύστασης ΠΑΕ, Καθορισμός ύψους μετοχικού κεφαλαίου και τιμής ανά μετοχή & Εκλογή πενταμελούς επιτροπής αρμόδιας για την υπό σύσταση Π.Α.Ε.

3. Τροποποίηση και εναρμόνιση καταστατικού σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Γεν. Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα (Παρασκευή 14/6), στον ίδιο χώρο και ώρα 20.30.

Χρήσιμες Πληροφορίες:

Α) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα ενεργά μέλη του συλλόγου και παρακαλούνται όσα μέλη δεν είναι ταμειακώς ενήμερα, να τακτοποιήσουν την συνδρομή τους έως και την τρέχουσα περίοδο, στον τόπο διεξαγωγής της Γ.Σ. και μόνο πριν την έναρξη της (19:30 έως 20:00) ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας.

Β) Τα μέλη κατά την προσέλευσή τους θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους».

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα