Στις 4 Σεπτεμβρίου η Ε.Π.Σ.Κ. διοργανώνει το 2ο Super Cup «Βασίλης Ραφτόπουλος»

Please select a featured image for your post

Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά ανοίγει με τον τελικό των τελικών. Η πρωταθλήτρια ομάδα της Α’ Κατηγορίας και η Κυπελλούχος ομάδα της περυσινής σεζόν αναμετρώνται με φόντο το τρόπαιο του Super Cup ΕΠΣ Καβάλας «Βασίλης Ραφτόπουλος».

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος οι δύο καλύτερες ομάδες του νομού μας δίνουν έναν αγώνα για το τρόπαιο του Super Cup, το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του παλαιού μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΣ Καβάλας, Βασίλη Ραφτόπουλου.

Η ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, ως πρωταθλήτρια Α’ Κατηγορίας και ο ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ, ως Κυπελλούχος ΕΠΣ Καβάλας, θα αναμετρηθούν στις 4 Σεπτεμβρίου 2019 στο γήπεδο της Νέας Καρβάλης, στις 17:15 μ.μ. για τον τίτλο του Super Cup «Βασίλης Ραφτόπουλος». Σύντομα οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων θα κληθούν στα γραφεία της Ένωσης, ώστε να συζητήσουν τις λεπτομέρειες του αγώνα.

Παράλληλα, πριν την έναρξη του μεγάλου αυτού παιχνιδιού, θα βραβευτούν οι πρώτοι σκόρερς των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Καβάλας της περασμένης ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Η ΕΠΣ Καβάλας καλεί όλους τους φιλάθλους να δώσουν το παρών στην ποδοσφαιρική αυτή αναμέτρηση, ώστε να τιμήσουν τον αγαπημένο μας φίλο, Βασίλη Ραφτόπουλο, αλλά και τους τροπαιούχους της περυσινής ποδοσφαιρικής περιόδου.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα