Ας μου πει τώρα ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης τι προτίθεται να κάνει μετά τα όσα έχουν καταγγελθεί από την πανελλήνια ένωση ιδιοκτητών στεγασμένων χώρων στάθμευσης για τα πάρκινγκ της Καβάλας;
@ Δεν ακούει τι του λέω και όταν θα βρεθεί μπλεγμένος γιατί θα βρεθεί τότε να δω πως θα δικαιολογηθεί.
@ Όμως δεν ακούω και από τους κυβερνητικούς βουλευτές να μιλάνε. Χθες λοιπόν από την ΠΕΕΙΙΣΑ κατατέθηκε στο διοικητικό πρωτοδικείο της Καβάλας αίτηση ακύρωσης της τροπολογίας με την οποία καλύφθηκε ο δήμος.
@ Δύο χρόνια ο Μουριάδης είχε την δυνατότητα να τακτοποιήσει το θέμα του σχεδίου πόλης γύρω από το πάρκινγκ της «Ροδόπης» δεν το έκανε και συνεχίζει να μη κάνει τίποτε και σήμερα. Με την τροπολογία τους οι κυβερνητικοί βουλευτές ήρθαν και κάλυψαν την αδυναμία του Μουριάδη να διοικήσει και του έδωσαν οξυγόνο για να καλύψει αυτή του την ανημποριά.
Αίτημα ακύρωσης της τροπολογίας για τα πάρκινγκ