Ευχαριστώ την μαμά μου, τον μπαμπά μου, την γυναίκα μου, το παιδί μου, την γιαγιά μου, τα ξαδέρφια μου και τον μπατζανάκη μου που με αξίωσε ο θεός που πήρα χίλια ευρώ από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και τα έκανα τσάντες για παιδιά του δημοτικού. Αυτό θα μπορούσε να είναι το παραλήρημα του Τακαμούρι αλλά κάπως έτσι ήταν και το παραλήρημα του αντιδημάρχου κοινωνικών υποθέσεων του δήμου Λεωνίδα Παππά.
@ Με δελτίο τύπου που εξέδωσε «Ολοκληρώθηκε σήμερα με επιτυχία η διανομή σχολικών ειδών στους μαθητές δημοτικού, τέκνα δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά το Σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ Καβάλας και τον πρόεδρό του Παύλος Κεσικιάδης τους κίνηση που γέμισε με χαρά δεκάδες μαθητές του Δήμου μας. Ευχαριστώ επίσης το Δήμαρχο Θόδωρος Μουριάδης και τη Αργυρίου Στέλλα για την οργάνωση της προσπάθειας. Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ παραμένει ανοιχτή και διευρύνεται προσεχώς με περισσότερες δράσεις!
@ Για να καταλάβω τι ακριβώς οργάνωσε η Αργυρίου και ο δήμαρχος και τους ευχαριστεί; Η πρώτη γιατί παραβρέθηκε στη συνέντευξη που έδωσε και ο δήμαρχος γιατί είναι δήμαρχος και πρέπει πάντα να τον ευχαριστούμε;
@ Νομίζω ότι τα εύσημα πάνε μόνο στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και οι υπόλοιποι νάχαμε να λέγαμε.
Ευχαριστώ την μαμά μου, τον μπαμπά μου και όλοι την οικογένεια μου