Γιατί ζήτησε τους 2 φακέλους των διαγωνισμών του μάρκετινγκ από την «δημωφέλεια» η Ιωσηφίδου;

Κάτι τρέχει με τους δύο διαγωνισμού που πέρασαν από το διοικητικό συμβούλιο της «δημωφέλειας» και το γράφω αυτό γιατί χθες πληροφορήθηκα και μου το επιβεβαίωσε και η ίδια η Νατάσα Ιωσηφίδου ότι ζήτησε τους φακέλους των δύο διαγωνισμών για να τους εξετάσει.
@ Το πρόβλημα με τον ένα διαγωνισμό είχε να κάνει με την απόρριψη για μικρής αξίας παραλήψεις κάτι που θα μπορούσαν να ζητήσουν από την εταιρεία να κάνει τις όποιες διορθώσεις που χρειαζόταν άλλα δεν το έπραξαν από την επιτροπή που έκανε τον διαγωνισμό. Επίσης προέκυψαν ερωτήματα με τον άλλο διαγωνισμό που είχε έκπτωση μόνο 1.500 ευρώ!
@ Αυτό που άκουσα επίσης είναι ότι πρώην στέλεχος της «δημωφέλειας» βρέθηκε στην εταιρεία η οποία πήρε το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Δεν ξέρω αν αυτές οι φήμες είναι αληθείς αλλά νομίζω ότι η ιστορία σαν να επαναλαμβάνεται.

DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΚΔΟΣΗ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΦΜ: 800964731

ΑΡ.ΓΕΜΗ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, TK 17122

ΤΗΛ: 2109764290

EMAIL: evdomimera@gmail.com

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ & ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ : ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΛΩΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ : DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα