Η Ιωσηφίδου στέλνει μήνυμα στην διοίκηση του Μουριάδη “Θα με βρούν μπροστά τους αν ανακόψουν την ανάπτυξη της «Δημωφέλειας»

Αρχίζουν να συνειδητοποιούν και στο συνδυασμό της Δήμητρας Τσανάκα αλλά και του Μάκη Παπαδόπουλου ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμιά περίπτωση πλέον συνεργασίας με τον Μουριάδη. Έτσι τόσο ο Σωτήρης Λαζαρίδης του συνδυασμού «ο Τόπος της Ζωής μας» που χθες μου δήλωσε ότι τα περιθώρια κάποιας συνεννόησης στα μεγάλα θέματα του δήμου έχουν στενέψει και δεν βλέπει να συμβεί κάποια αλλαγή. Επίσης η Νατάσα Ιωσηφίδου προφανώς ενοχλημένη από τις παρεμβάσεις της νέας δημοτικής αρχής στα δρομολογημένα έργα της «Δημωφέλειας». Χθες λοιπόν μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού «Seven New 94,4» έστειλε το μήνυμα προς τον κ. Μουριάδη ότι στην περίπτωση που μπει εμπόδιο με την πολιτική του στους στόχους της επιχείρησης θα την βρει μπροστά του και μάλιστα σκληρά.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα