Η υπουργός Μακεδονίας- Θράκης ήρθε να δει τον Βέρρο και να κάνει πολιτιστικό τουρισμό

@ Τελικά η υπουργός Μακεδονίας, Θράκης η κ. Χατζηγεωργίου ήρθε προχθές στην Καβάλα για να συναντήσει τον Βέρρο έξω από την «Καλύβα του Μπάρμπα Θωμά» και για να στείλει το μήνυμα ότι ο Σύριζα στηρίζει τον Άρη Βέρρο. Είδα και τη φωτογραφία έξω από το εκλογικό κέντρο του Βέρρου να κάθετε ο υποψήφιος, η υπουργός και ο ανασηκωθείς από το λουμπάκο Γιώργος Παπαφιλίππου να συζητάν μάλλον το μέγεθος της ήττας του κόμματος τους σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις.
@ Οι άλλοι δύο λεβέντες Εμμανουηλίδης και Μορφίδης έλλειπαν και άφησαν στο πόδι τους τον πολιτικό ογκόλιθο Γιώργο Παπαφιλίππου να τους εκπροσωπήσει.
@ Δεν γνωρίζω αν η ανοιχτοχέρα υπουργός όπως έγραφαν χθες οι εφημερίδες των Αθηνών μοιράζει λεφτά αλλά δεν άκουσα να πήρε κανένα ευρώ η βιβλιοθήκη της Ελευθερούπολης, ο Βύζικας για το ινστιτούτο καπνού και το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων στα Κηπιά. Αν δεν πήραν κακώς.
@ Η κυρία υπουργός είπε και μια εξυπνάδα ότι ο δήμος και η περιφέρεια γύριζαν την πλάτη στην πεσμένη γέφυρα. Προφανώς η κ. υπουργός δεν ενημερώθηκε σωστά από την προκάτοχό της, την κ. Νοτοπούλου η οποία είχε προτρέψει τον δήμο και την περιφέρεια να «ζητήσουν για να πάρουν». Ζήτησαν λοιπόν αλλά ακόμη δεν πήραν. Γι΄ αυτό ας τους δώσει η κ. Χατζηγεωργίου τα λεφτά που θέλουν και ας αφήσει στην άκρη τις εξυπνάδες. Σαν την ίδια έχουμε δει πολλούς υπουργούς να περνούν και να πουλάνε πνεύμα. Δεν χρειαζόμαστε ακόμη μια άσχετη να μας κάνει την έξυπνη.
@ Από την ΝΟΔΕ περιμένουν να περάσουν από την Καβάλα άλλοι τρεις υποψήφιοι ευρωβουλευτές. Τα ονόματα τους ακόμη δεν έγιναν γνωστά.
@ Δύο μέρες στην Αθήνα βρέθηκε ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου της Καβάλας που ως μέλος της Ένωσης Εμπόρων Ελλάδος πήρε μέρος στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωση. Στη συνέχεια είχε και μια συνάντηση με τον Γιώργο Καλαντζή και παραβρέθηκε σε αρκετές εκδηλώσεις πολιτικών που στηρίζει η ΝΔ στην Αθήνα.
@ Πρώτη φορά φαίνεται ότι ο Χρίστος Μέτιος βρέθηκε μαζί με τους άλλους συνυποψηφίους του σε τηλεοπτικό debate, όπως σε αυτό που έγινε προχθές και έπαθε πολιτισμικό σοκ. Δεν ήξερε τι έλεγε αφού τα έργα που θα γίνουν τα παρουσίασε ως γινόμενα.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα