«Κλέβουν» τον δήμο με τις αναθέσεις που κάνουν

@ Προφανώς για τον αντιδήμαρχο οικονομικών Γιάννη Προμούσα είναι το ίδιο να νοικιάζεις ένα λογισμικό για 4 μήνες έναντι 37.000 ευρώ και το ίδιο είναι να το νοικιάζεις για 2 μήνες με τα ίδια λεφτά. Είναι το ίδιο να νοικιάζει ένα λογισμικό για 37.000 ευρώ όταν μπορείς να το αγοράσεις από 6.000 ευρώ μέχρι 9.000 ευρώ το πολύ και να είναι και δικό σου.
@ Όμως ο αποστάτης Προμούσας που πήγε και έγινε αντιδήμαρχος του Μουριάδη για ένα μισθό, τα παραπάνω τα λέει μια έξυπνη πράξη και όχι κλοπή του δήμου.
@ Ο Προμούσας όπως και ο Πεφάνης δεν διαβάζει ούτε τις εισηγήσεις που κατεβάζει στις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου της οικονομικής επιτροπής. Δεν ήξερε αυτό που έφερε ο ίδιος ότι «Μέχρι την έναρξη της πανδημίας το Μάρτιο του 2020 το Τμήμα απασχολούσε συνολικά 6 μόνιμους υπαλλήλους και αρκετά συχνά ένα άτομο με πρόγραμμα πρακτικής για την καθημερινή εξυπηρέτηση και συναλλαγή με το κοινό.
Κατά την διάρκεια της πανδημίας το ένα άτομο έφυγε από το τμήμα με άδεια άνευ αποδοχών για δύο τουλάχιστον έτη και δύο ακόμη άτομα με εσωτερική μετακίνηση. Η αντικατάσταση των δύο ατόμων αυτών έγινε αρκετούς μήνες αργότερα λόγω άδειας ειδικού σκοπού εν μέσω πανδημίας.
Τον Απρίλιο του 2021 φεύγει ένας υπάλληλος ακόμη με το σύστημα της κινητικότητας, ο οποίος αντικαταστάθηκε μεν άμεσα με υπάλληλο που και αυτός όμως πρόκειται να φύγει έως τον Οκτώβριο του 2021 με το δεύτερο κύμα κινητικότητας όπως και οι υπόλοιποι δύο υπάλληλοι για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Τον Ιούλιο του 2021 μετακινείται και η Προϊσταμένη του Τμήματος στην Υπηρεσία Πρόνοιας με αποτέλεσμα να μείνει μια υπάλληλος μόνο για να φέρει εις πέρας όλες τις ανωτέρω αρμοδιότητες». Δηλαδή ότι δεν έχει μείνει ούτε ένας υπάλληλος στην συγκεκριμένη υπηρεσία και αυτός δήλωνε χθες ότι δεν είναι αλήθεια αυτό που ο ίδιος έφερε στην προχθεσινή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής.
@ Όμως έχει πολύ μεγάλη σημασία αυτό που λέει ο προϊστάμενος οικονομικών υπηρεσιών στην εισήγηση του για το ίδιο θέμα ότι «Το μισθωμένο λογισμικό θα πρέπει να παραδοθεί προς χρήση εντός 1 μήνα από την υπογραφή της σύμβασης.
Εντός 15 ημερών από την υπογραφή της σύμβασης ο ανάδοχος θα εκπονήσει σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους χρήστες που θα οριστούν, πλάνο εκπαιδεύσεων οι οποίες δύναται να πραγματοποιηθούν και σε δοκιμαστικό περιβάλλον από τον ανάδοχο, ώστε με την παράδοση του μισθωμένου λογισμικού να μπορούν οι χρήστες να χρησιμοποιήσουν άμεσα το λογισμικό». Τι λέει ο Χατζηκωνσταντίνου ότι θα παραδοθεί το μισθωμένο λογισμικό σε ένα μήνα από την υπογραφή της σύμβασης δηλαδή στο τέλος Οκτωβρίου και θα ισχύει η μίσθωση μέχρι το τέλος του χρόνου. Ενώ με τα ίδια χρήματα θα μισθώνανε το λογισμικό για 4 μήνες αρχικά τώρα με τα ίδια χρήματα θα το μισθώσουν για 2 μήνες. Αυτό μπορεί ο Χατχηκωνσταντίνου να μου το εξηγήσει πως θα γίνει.
@ Εδώ έχουμε καθαρή κλοπή του δήμου και βρέθηκα μέλη της συμπολίτευσης που το ψήφισαν χωρίς να φοβούνται.

DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΚΔΟΣΗ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΦΜ: 800964731

ΑΡ.ΓΕΜΗ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, TK 17122

ΤΗΛ: 2109764290

EMAIL: evdomimera@gmail.com

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ & ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ : ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΛΩΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ : DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα