Μας περνάς για χαζούς Νικολάκηηηη

Μπορώ να πω ότι με προβλημάτισε η δήλωση του Νίκου Παναγιωτόπουλου στο κανάλι της βουλής και ο προβληματισμός μου έχει να κάνει ότι μας περνάει για χαζούς. Δήλωσε λοιπόν ο κ. Παναγιωτόπουλος. « Η ανάδειξη από τη Νέα Δημοκρατία του μεγάλου αυτού θέματος (εννοεί την ΔΕΠΑ) δεν έχει βέβαια στόχο τη βιομηχανία λιπασμάτων στη Νέα Καρβάλη.
Δεν θέλουμε να πληγούν οι εκατοντάδες εργαζόμενοι, δεν θέλουμε να διακινδυνεύσει η λειτουργία του εργοστασίου.
Η αδυναμία της κυβέρνησης να διαπραγματευτεί και να πετύχει, ως μεσάζων, τη ρύθμιση του χρέους μιας ιδιωτικής εταιρείας προς μία ΔΕΚΟ, κρατάει όμηρο τη βιομηχανία.
Θέλουμε να ελεγχθεί η διευθέτηση του χρέους προς τη ΔΕΠΑ, ιδιαίτερα όταν φαίνεται να εμπλέκονται πολλά μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου αυτής της Κυβέρνησης».
Αυτά που είπε λοιπόν ο κ. Παναγιωτόπουλος είναι περίεργα. Δηλαδή δεν θέλουν να πλήξουν την βιομηχανία, αλλά σαν καλοί άνθρωποι που είναι στην ΝΔ θέλουν να ελεγχθεί το χρέος της ΒΦΛ προς την ΔΕΠΑ για να μην την κρατάνε από την κυβέρνηση όμηρο! Ειλικρινά περίμενα οποιαδήποτε δικαιολογία αλλά αυτή που είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος με ξεπερνάει ως νοήμων άνθρωπο. Φαίνεται ότι ζορίστηκε πολύ από την υπογραφή που έβαλε στην επερώτηση των 32 βουλευτών της ΝΔ για το χρέος των 120 εκ. ευρώ της ΒΦΛ προς την ΔΕΠΑ όταν διαπίστωσε ότι οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο του έστειλαν το μήνυμα με αυτή την πολιτική που ακολουθεί να τους ξεχάσει από ψηφοφόρους.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα